- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Erősítő, hangfalak
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Omni
aktív tag
válasz
Zsolo007
üzenetére
Ez egy rémes gép. intel proci és via chipset via videokártya már önmagában is rémisztő. Rádásul Fujitsu Siemens ami nem a minőség szinonímája. Továbbá 2000-res akku.

Csapj hozzá 10kt és vegyél hasonló kaliberű Hp-t 4000-res akkuval, mert ez a FuSi tiszta pénzkidobás 140k-ért. -
BluEyes
őstag
válasz
Zsolo007
üzenetére
Mi az, hogy minimum? Ki határozta meg? Törvény ez, vagy mi?
Netre, office-ra elég a 256Mb. Meg egy csomó mindenre. Nekem 2 konfig is megy itthon ennyi rammal, Xp-vel, ebből az egyik éppenséggel egy 1.3 CeleronM procis laptop, úgy hogy tudom mit beszélek. Te tudod mit beszélsz? Próbáltad, vagy csak úgy hallomásból osztod az észt itten? -
Utilitas
tag
válasz
Zsolo007
üzenetére
Egyetértek veled, de én is szeretem ha nyugodtan mennek a dolgok.
Bármikor kitalálhatja valaki az APEH-nél, hogy na akkor gyerünk , nézzünk ennek is utána.
Mondjuk lenne nagy sikítás a '' nép'' részéről, mert szerintem a sulinetet igénybe vevő emberek nagy része azt sem tudja mi is a sulinet, csak valaki mondta, csinálta, igényelte stb.
Minden jót
Utilitas -
Utilitas
tag
válasz
Zsolo007
üzenetére
Hali
Szóval a sulinetben vásárolt eszközt három évig, a vásárlási okmányokat pedig 5 évig ( gyakorlatilag 6 évig) meg kell őrizni.
Van egy másik topic itt , hogy nem nagyon ellenőrizték még a gépek meglétét, de azért biztos ami biztos alapon illendő 3 évig megtartani az eszközt ha már megvetted, és visszaigényelted a pénzt.
Ja, meglehetősen furcsa lenne ha a mai sulinetes laptopokon sok vistát futtatnának a jövőben. Eléggé borsos áru az a laptop amin vistát lehet majd futtatni, mindenesetre azt a laptopot amelyiken megy majd a vista szerintem nem sulinteben kell megvenni, mert nagyobb lesz a sulinetes felár, mint a visszaigényelhető adó
Minden jót
Utilitas -
Herbali
tag
válasz
Zsolo007
üzenetére
Szia
Én felhívtam az usanotebook-ot és ott azt mondták, hogy hetente változtatja a minisztérium a termékkínálatot ahogy jönnek az újabb tipusok. De ezt előre nem tudják megmondani, hogy mik fognak fel vagy le kerülni a listára. Ma is hívtam őket és szintén ez volt a válasz.
Aktív témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- EAFC 26
- Samsung kuponkunyeráló
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo X1 YOGA 14.0 /4K-UHD(/2in1)i7-1260p/16GB/512GB SSD/5G/UJ
- Apple MacBook Pro 16" M4 Max / 128 GB RAM / 8 TB SSD magyar kiosztás
- Lenovo T14 Gen2 (i7-1165G7, 24GB DDR4, 512GB SSD, Iris Xe)
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Samsung Galaxy S25+ / 12/256GB / Kártyafüggetlen / Gyári Garancia 2028.07.11-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)