- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
tkazmer
üzenetére
Igen, én is erre gondoltam, mert (lehet hogy hibás impresszió, de nekem úgy tűnt) nem egyszerre ''javultak'' meg a gombok (az adott boot-nál az F10 még nem működött, hogy belépjek a bios-ba, de a ''tetszőleges billentyű'' lenyomása (zongoristát játszottam az alfabetikus részen) bejött, mivel rábootolt az XP CD-re.
A másolt XP szerintem sem szép: remélem idén végre eljutok odáig, hogy legalább 1 db jogtiszta oprendszer lesz a két géphez...
De ez itt off.
Most fejeződött be a lemez másolása. -
parandroid
félisten
válasz
tkazmer
üzenetére
Nézd meg az adatait. Aztán a nevét is.

Nem kívánok beszállni a minőségügyi vitába, a tényleges minőség, a meghibásodási statisztikák, a szervíztapasztalatok minden gyártónál és forgalmazónál hétpecsétes titok, az viszont tény minőségérzetben a FuSi Amilo sorozat igencsak alsó kategória. Jórészt éppen a festett vízipisztoly-műanyag háznak köszönhetően, ami sem esztétikailag, sem tartósságban nem állja meg a helyét egy gyakorlatilag azonos árú IBM-mel vagy HP-vel szemben. De mondhattam volna LG-t, MSI-t, vagy Asus-t is, hiszen már ők is túlléptek a festett olcsó műanyagon, és anyagában színezett ötvözött fém-műanyag házban adják a gépeiket. Pillanatnyilag a fullműanyag a FuSi, az Acer és a Toshiba alsókategóriás modelljeinek a sajátja (az olcsó Delleket nem tudom, de tartok tőle, hogy szintén ez a kategória). No meg a bareboneból építkező Clevo-alapú gépeké.
A belbecs egy dolog, de a rendszeres fedélrepedés, zsanértörés, és a ház külső burkolatának csúnya kopása nem vidám dolog.
Emellett ez az a három gyártó, aki a minőségi hiányosságok ellensúlyozására a lehető legolcsóbban a lehető legkomolyabb hardvert kínálja a gépben - tipikusan asztali gépen szocializálódott első notebook vásárlóknak.
p -
fsc
tag
válasz
tkazmer
üzenetére
A terméktámogatás alatt mit értesz?
Az 1 év garancia mellé normál áron vásárolható kiterjesztés, hamarosan tök egyszerűen, dobozban. A szerviz országos, olyan nevesincs partnerekkel, mint Albacomp, vagy Műszertechnika.
Miért nem versenyezhet az összerakásban?
A Csing Csung Csong az Inventecnél roszabbul dolgozik, mint Kou Ja Ling a Quantánál a délelőtti műszakban?
Pixelhiba? Van olyan, tényleg? Csak a Fusinál? Komoly érveket kérek! Hallottál már a CLASS II ről? Van aki ennél többet kínál? (néhány high end notit kivéve persze)
Olcsóbban adja? A szemét!!!!!!
Tudod mennyibe kerül a HP-nál Pesten a 400 embert eltartani? Igazad van, fizesd meg őket!
Vagy a Dell, aki 10%-os profittal dolgozik, nézd csak meg a yahoo finance-on.
A Lenovoval pedig közvetlenül szponzorálod a Kínai Kommunista Pártot! Ui. a Lenovo áttételesen állami tulajdon.
Nem akarok mellébeszélni, sok hozzászóló természetesen érdekelt a notebook üzletben és a FuSI Amilo célzottan retail márka. Így aztán nem fér hozzá, ergo savanyú a szőlő.
A Metro vagy Saturn beszerző pedig nem süllyed odáig, hogy itt fikázza a konkurrenciát. -
Aprósólyom
addikt
válasz
tkazmer
üzenetére
jah, nyilván nem hiper bonyultakra gondoltam .... Azért a józanésznek megvan a határa
120 forintbol a szükség tellik csak. A többire ott a jó öreg asztali erőmű 
Jah... sajna nem mert a sulinet miatt veszünk csak
Azért jó az a 60ezer kedvezmény, különben nem rohannánk kimondottan notiért, csak jól jönne, ha a tesóm is meg én is egyszerre szeretnénk tanulni/dolgozni gépen. Most sajna csak egy gép van a lakásunkon.
[Szerkesztve] -
-
-
HackR
tag
válasz
tkazmer
üzenetére
Hát most az hogy 20 vagy 25w-ot eszik nem tudom mennyire számít, de az sem számít olyan nagyon szerintem, hogy kicsit többször kapcsol be a ventije, nem?
4 órát így is bír az akksija, tény, hogy rendes Pentium M-nél tovább bírná...de másban nem igazán tér el.
[Szerkesztve] -
Akcept
tag
válasz
tkazmer
üzenetére
„ha esetleg 1x eladja, akkor is jobban hangzik a pentium m, mint a celeron m.” Ebben tökéletesen igazad van, sőt talán a mobilitásban is.
Legjopbban a 14-es kijelzőtől ódzkodom állandó használatra. A HP viszon tetszik. Még bennem is motoszkál a gondolat: utoljára Sulinet

-
_Gyula_
csendes tag
válasz
tkazmer
üzenetére
Igen, én is a notebookstore-ban néztem ki... nagyon jó ára van most!

Mivel húgom mellett Édesanyám is használná a notit, jobb lenne a 15,4-es átmérőjű...
Bár nem tudom, érzetre mennyivel kisebb a 14-es...
Mint kiderült azt a Dell 1300-ast nem lehet sulinetben megvenni.
b
[Szerkesztve]
Aktív témák
- OLED TV topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Mozilla Firefox
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ez itt off.

Bár nekem a Q035 van, de az csak a winyóban és a webkamerában tér el. És tudom mit vettem

Valamit viszont hétfőn vennem kell ami kapható lesz mert kedden már használni kell. Acerek is tetszettek, van pár Sulinetes is közöttük, de ahogy lentebb olvastam, nembiztos, hogy olyat kell venni.