- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
Aktív témák
-
freddyke
tag
Hi!
Nem szokott pixelhibás lenni, alapból akkor cserélhető, ha nem felel meg a gyártó által megadott pixelhiba szabványnak. Ha 3 napos pixelhiba garanciát kérsz, akkor azt úgy kellene megrendelni és egyedi árajánlatot kapsz rá. A bolt címét nem írhatom ide, csak annyit, hogy Pécs. Ha gondolod privátban elküldöm. A kiszállítás díja 1800-2000 Ft + ÁFA.
Üdv. -
Szerintem semmi gond nincs az Asus LCD-jével, erős fényben zavaró lehet (de abban szinte mindegyiké az!), de a kiváló rálátási szögek (150-150) sok mindenért pótolnak (nekem jobban tetszik a mattnál, mert azok közül egy-kettő úgy néz ki, mintha poros lenne)
Egyébként meg láttam Saturn-ban egy MSI-nek a kijelzőjét - na, az TÜKÖR volt! Ahhoz képest az Asus nem rossz, pláne filmnézéshez (DVD-nél alsó-felső csíkokat talán eddig azon láttam igazán feketének!) -
Herbali
tag
Tegnap vettem egy ilyet: ASUS A6m Q035. Egy napot bírt!

A kijelző megadta magát. Annyira elhalványodott, hogy olyan mintha be sem lenne kapcsolva. Ha pedig az energiatakarékos funkciót akarom használni (hogy a proc orajele csökkenjen) akkor meg lefagy.
Egy ismerősöm vett egy ASUS A6Km-et kb másfél hónapja, de az sem bírt többet. Azon alaplapot kellet cserélni.

-
Sárpac
nagyúr
Én valami ilyesmit olvastam a leírásánál:
''Docking
HP Docking Station
HP Advanced Docking Station
HP's shared docking solutions provide simple and convenient port replication and cable management. Features include 10/100 Ethernet NIC pass through, modem pass through, legacy parallel and serial ports, S-video TV out, USB 2.0 ports, integrated security mechanism*, integrated MultiBay II and ExpressCard slots.** These docking solutions are compatible across multiple Business Notebook platforms enabling a lower total cost of ownership.
* HP/Kensington Cable Lock required (purchased separately)
** HP Advanced Docking Station only''
És az *-os van a hp nx7400on!
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
Csak azért kérdeztem, mert se tuning, se több vinyó, se semmi olyan dolog nem játszik szerepet egy notinál, ami az asztali gépeknél mérvadó lenne
Ha teszi a dolgát normálisan, akkor nekem teljesen mindegy, hogy milyen chipset van benne, maximum a terméktámogatottságát kérdőjelezem meg. Sok Asus notiban (főleg A6-os széria) látok ilyen chipsetet, nem tudom mekkora a meghibásodási arányuk. -
A PCMCIA kb arra jo, mint egy hagyomanyos PC-ben a PCI slotok, vagyis mindenfele plusz kartyat lehet ra csatlakoztatni. Ebbol kovetekezoen ha plusz Firewire port kell (vagy plusz halokartya, vagy TV tuner v ilyenek), akkor jo neked, IRDA-ra elvileg jo lenne, de abbol meg csak USB-t lattam, TV kimenetet vagy DVI-D-t viszont nem fog tudni adni.
-
Omni
aktív tag
Aktív témák
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Eladó 2db Pixel 7
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gratulálok magamnak! Ilyen az én szerencsém.
Én is egy A6KM Q103-mal szemezek

.