- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Milyen házat vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
fulcrum
üzenetére
UP IBM R51e - Talán egy két METRo üzletben lehet kapni, de előtte érdeklődjétek meg, hogy hol, a központi ügyfélszámon: 40/50-90-50 csak vezetékesről hívható, a forgalom miatt nagyon sokáig tart míg felveszik(~ tíz perc is lehet) állítólag cikkszám alapján lehet tudakolni: IBM R51e cikkzáma METRO-ban: 5996409564951 Mi még sikeresen elkaptuk az utolsót a Szegediben, ott már bizti nincsen, már erről a notiról írok. Tetszik ez a Suse linux 9.3
Egyébként a kegyerét a CHS Hungary forgalmazza, ha minden kötél szakad oda meneküljetek.
Sok sikert! -
guest666
aktív tag
válasz
fulcrum
üzenetére
Hello, én megvettem Fehérváron 23-án ezt a gépet, volt még belőle akkor 2-3 darab, de írták hogy Kecskeméten meg Szegeden is volt, nem tudom hogy most van-e még.
Használgatom, de nem vagyok tőle elájulva. Személy szerint inkább a HP nx6310-est ajánlanám 145.000 volt szintén mult héten a fehérvári óceánban, még 29 db volt belőle, 1,7giga Cel 512Mb, 25ezer felárat simán megér.
Amúgy még a Metroban volt R50e P-M 1,7Ghz, 256Mb 108ezerért sulinetben
de kiderült hogy csak a bemutató darab, azt meg már ki tudja hogy mennyire agyonvágták... szóval nem mertem bevállalni -
ngabor2
nagyúr
válasz
fulcrum
üzenetére
van benne. attól függ, hogy neked mi a fontosabb: egy olyan noti, aminek az elromlási valószínűsége minimális, és ezért hajlandó vagy szinte irreális árat fizetni, vagy egy jó gép, amin fut az xp (és a vista is)? ha az előbbi, akkor érdemes venni, de akkor nem érdemes lecserélni az oprendszert, hisz épp az a lényege. ha az utóbbi, akkor vannak olcsóbb, legalább annyira minőségi alternatívái.
-
Blaise
veterán
válasz
fulcrum
üzenetére
Ok rendben....nem véletlen hogy az IBM teljesen felhagyott a vinyógyártással, és ebben nem hinném hogy az összeszerelők a hibások (hanem pl az is, hogy lejárt a gyár adókedvezményes időszaka többek között)
Egyébként nem tudom miért féltek a nálunk összerakott cuccoktól...pontosan ismerem a teljes összeszerelési folyamatot, kizárólag tökéletes alkatrészekkel dolgoznak, az assy line-on összeszerelt gépek egy többszintű teszten futnak át, ergo már a gyárban rögtön kidől a gyári hibás darabok nagy része. De mielőtt bárki azt hinné, hogy a Lenovot reklámozom ezzerrel az téved...
A winchesterekről bővebben nem tudok nyilatkozni, ezekben szerencsére nem voltam érintett
-
Blamazs
senior tag
válasz
fulcrum
üzenetére
Off topic de leirom en is akkor: az hogy vmi ''made in hungary'' meg nem biztos hogy itt keszult. Ismert mobiltelefon gyar az orszagban. Az osszes keszulek ''made in hungary'' es kozben itt csak a dobozba kerul bele. Szoval nem biztos am hogy itt is raktak ossze azt a holmit. Ennek ellenere szerintem a magyar osszeszrelesu termekek semmivel sem rosszabbak mint a kinti tarsaik sot!
-
D4rkm4n
őstag
válasz
fulcrum
üzenetére
Szerintem nem szabad azzal kezdeni a vásárlást, hogy amint letelik az egy év rögtön tönkre fog menni ezért minimum két év kell.
Ha karban van tartva a gép akkor igencsak csökken az esély, hogy gallyra megy a cucc.
Ha meg hardverhiba lép fel, akkor az 99%-ban az egy év letelte előtt jelentkezik.
Aktív témák
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AliExpress tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Motoros topic
- További aktív témák...
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe SSD gar
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe gar
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS Rog Strix Magyar Gamer Laptop 144Hz 3MS i7 10750H 16GB GTX 1660 Ti 6GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként a kegyerét a CHS Hungary forgalmazza, ha minden kötél szakad oda meneküljetek.
Sok sikert!
de kiderült hogy csak a bemutató darab, azt meg már ki tudja hogy mennyire agyonvágták... szóval nem mertem bevállalni

)