- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
Aktív témák
-
devast
addikt
Nah nálam van r50e.
''Voltam megtapizni Ósönbe ezt a csodát és bill alatt a műanyag borítás olyan 0,5-1mm vastag lehetett és belehetett nyomni, magyarán hibogott.''
Hát nemtom... lehet az valami hibás, vagy mutipéldány(keret belső nélkül) volt, de az én billem totálisan alá van támasztva... egyáltalán nem járnak be a gombok(és a bill alatti műjanyag sem jár semerre.). Teljesen elégedett vagyok, habár a fedél lehetne stabilabb is. Majd az idő megmutatja mennyire stabil
Most formázok telepítgetek stb, ha valakinek kérdése van nyugodtan.
Btw, tapiztam usanotebook-ba valami 500k-s acer subnotit, és annak is totál bejárt a billje
Minőség felsőfokon.
[Szerkesztve] -
devast
addikt
Na voltam tapikörúton, habár csak fusi acer és asus gépet sikerült itt találnom. Nagyon röviden: az acer és fusi gépek billje sincs szinte semmivel alátámasztva, olyan érzés mintha át tudnám nyomni a gépen a gombot
Az asus gépnek stabil a bill-je. Lcd/fedő egyik esetben sem nézett ki valami stabil megoldásnak. Nem hajlítgattam erősebben, mert eltörött volna(így is elég hüjén néztek rám az eladók, vidéken a mosógépek mellet hujegyerek a notik fedelét b*zerálja...). Arról már nem is beszélek hogy az összes kopós fröccsöntött műanyagból volt, festve. Ha csak ez a baja az ibm-nek az még belefér. Viszont nem fog kettétörni a fedél, a zsanér bírni fogja, és ibm szervíz >>> Hp szervíz(egyes emberkék tapasztalataira alapozva).
Mod2-re: Angol IBM oldal szerint a garanciális időn belül bármikor kérhetsz garihosszabbítást, Magyar információkat összeszedve asszem vásárlástól számított 30 napon belül lehet igényelni.
Igazából nemtom... ebben a kategóriában kompromisszumokat kell kötni. Ennyi pénzér tökéletes stuffot senki nem árul(sajnos). És abban nem kötök kompromisszumot hogy hordozható legyen-e
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Most formázok telepítgetek stb, ha valakinek kérdése van nyugodtan.
Minőség felsőfokon.
Az asus gépnek stabil a bill-je. Lcd/fedő egyik esetben sem nézett ki valami stabil megoldásnak. Nem hajlítgattam erősebben, mert eltörött volna(így is elég hüjén néztek rám az eladók, vidéken a mosógépek mellet hujegyerek a notik fedelét b*zerálja...). Arról már nem is beszélek hogy az összes kopós fröccsöntött műanyagból volt, festve. Ha csak ez a baja az ibm-nek az még belefér. Viszont nem fog kettétörni a fedél, a zsanér bírni fogja, és ibm szervíz >>> Hp szervíz(egyes emberkék tapasztalataira alapozva).