Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• devast

addikt

válasz mdk01 #677 üzenetére

Nah nálam van r50e.
    ''Voltam megtapizni Ósönbe ezt a csodát és bill alatt a műanyag borítás olyan 0,5-1mm vastag lehetett és belehetett nyomni, magyarán hibogott.''
    Hát nemtom... lehet az valami hibás, vagy mutipéldány(keret belső nélkül) volt, de az én billem totálisan alá van támasztva... egyáltalán nem járnak be a gombok(és a bill alatti műjanyag sem jár semerre.). Teljesen elégedett vagyok, habár a fedél lehetne stabilabb is. Majd az idő megmutatja mennyire stabil :) Most formázok telepítgetek stb, ha valakinek kérdése van nyugodtan.
    Btw, tapiztam usanotebook-ba valami 500k-s acer subnotit, és annak is totál bejárt a billje :DDD Minőség felsőfokon.

[Szerkesztve]

• devast

addikt

válasz mdk01 #677 üzenetére

Na voltam tapikörúton, habár csak fusi acer és asus gépet sikerült itt találnom. Nagyon röviden: az acer és fusi gépek billje sincs szinte semmivel alátámasztva, olyan érzés mintha át tudnám nyomni a gépen a gombot :D Az asus gépnek stabil a bill-je. Lcd/fedő egyik esetben sem nézett ki valami stabil megoldásnak. Nem hajlítgattam erősebben, mert eltörött volna(így is elég hüjén néztek rám az eladók, vidéken a mosógépek mellet hujegyerek a notik fedelét b*zerálja...). Arról már nem is beszélek hogy az összes kopós fröccsöntött műanyagból volt, festve. Ha csak ez a baja az ibm-nek az még belefér. Viszont nem fog kettétörni a fedél, a zsanér bírni fogja, és ibm szervíz >>> Hp szervíz(egyes emberkék tapasztalataira alapozva).
    Mod2-re: Angol IBM oldal szerint a garanciális időn belül bármikor kérhetsz garihosszabbítást, Magyar információkat összeszedve asszem vásárlástól számított 30 napon belül lehet igényelni.
    Igazából nemtom... ebben a kategóriában kompromisszumokat kell kötni. Ennyi pénzér tökéletes stuffot senki nem árul(sajnos). És abban nem kötök kompromisszumot hogy hordozható legyen-e :DDD

[Szerkesztve]

Aktív témák