Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Zsolo007

tag

válasz BluEyes #2026 üzenetére

Nyugodj meg. Próbáltam. És tény hogy el lehet vele lenni, de ha az ember tovább akarna lépni akkor jobb ha megvan a lehetősége.

Egyébként meg hadd számoljak egyet: Egy alap XP (ha nem tweakeled) megeszik helyből 200 megát indulásnál. (természetesen nem rögtön install után, hanem ha rákerültek driverek, ilyen olyan szükséges programok). Aztán indítasz egy Firefox-ot és megnyitsz egy weblapot = 50 mega a memóból, opera valamivel kevesebbet eszik, IE kb. ugyanennyi helyzettől függ.
    Ha egy office-t indítasz (attól függ melyik) az 8-20 mega memó. És akkor még nem is vettem figyelembe egy jó kis PDF olvasgatást. Tekintve az adobe jelenlegi bloatware-eit ez pdf-től függően nagyon gyorsan felkúszik a 100-as tartományba...

Namost ha tudjuk mindemellé azt is, hogy a windows _mindíg_ üresen fog tartni 40-60 mega memóriát minimum, akkor gyorsan eljutunk a swapping, amiről meg tudjuk, hogy lassú...

Sajnálom, hogy kategórikus voltam, nem állt szándékomban senkit sem megbántani, felhúzni, megsérteni.

[Szerkesztve]

Aktív témák