Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Akcept

tag

válasz esox2 #1852 üzenetére

Nem, nem nx6310 volt, asszem nx6110, de erre nem esküdnék meg. A boltban viszont megerősítettek, hogy ne keressek hangszórót, mert nincs. Csak ezt előre nem említették, viszont a WLAN hiányát többször is, annak ellenére, hogy mondtam van külső.
    XP matricával, a fenekén szériaszámmal, a dobozban XP Hom, DVD lejátszó, Rikoveri (ezt most nem tom hogy kell írni) CD-vel, és még néhány progival.
    A kiállított darabot előttem bekapcsolta, az indította volna is az ilyenkor szokásos procedúrát, de montam, akkor hagyjuk, nem illik ezt a majdani tulajtól elvenni. Hát ez volt a köszönet.

A Dell-emben 1,3 cerka van, sebességben tudtam mire számítsak. Gondoltam, hogy ugorjunk el egy Metróba (70 km), ilyen feltételekkel inkább nem kell a jogtiszta XP, de a leendő tulajnak elment a kedve egyenlőre. Ja és most nem tudom, abban van-e hangszóró.

Talán így is megérte volna ennyiért, de mégsem. Az a szomorú, hogy tuti visszacsomagolják, és eladják másnak. Ha kevésbé hozzáértő, három nap után már nem tehet semmit.

A tapipaddal mi a helyzet? Két koppintást klikkelésnek tekint?

Aktív témák