- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Akcept
tag
Nem, nem nx6310 volt, asszem nx6110, de erre nem esküdnék meg. A boltban viszont megerősítettek, hogy ne keressek hangszórót, mert nincs. Csak ezt előre nem említették, viszont a WLAN hiányát többször is, annak ellenére, hogy mondtam van külső.
XP matricával, a fenekén szériaszámmal, a dobozban XP Hom, DVD lejátszó, Rikoveri (ezt most nem tom hogy kell írni) CD-vel, és még néhány progival.
A kiállított darabot előttem bekapcsolta, az indította volna is az ilyenkor szokásos procedúrát, de montam, akkor hagyjuk, nem illik ezt a majdani tulajtól elvenni. Hát ez volt a köszönet.
A Dell-emben 1,3 cerka van, sebességben tudtam mire számítsak. Gondoltam, hogy ugorjunk el egy Metróba (70 km), ilyen feltételekkel inkább nem kell a jogtiszta XP, de a leendő tulajnak elment a kedve egyenlőre. Ja és most nem tudom, abban van-e hangszóró.
Talán így is megérte volna ennyiért, de mégsem. Az a szomorú, hogy tuti visszacsomagolják, és eladják másnak. Ha kevésbé hozzáértő, három nap után már nem tehet semmit.
A tapipaddal mi a helyzet? Két koppintást klikkelésnek tekint?
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi