Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• dabadab

titán

válasz FefeeX #1690 üzenetére

''Pocokegér meg szar szintén, eg ocsmány is. Én az ilyenekkl alpbol nem is foglalkozok... Ezért jó az usb egér.''

Szerintem ezt a stilust hanyagolni kellene.
    Meg lehet vitatni, hogy mire jo az egyik es mire a masik (pl utazas kozben - vonaton v autoban - az eger szinte hasznalhatatlan, mig a pocokeger a hatarozottan egerkozpontu alkalmazasoknal marad alul (pl FPS-ek)), de ez a kategorikus leszarozas nem vezet sehova.

A szemelyeskedest meg szinten. Lehet, hogy szamodra meglepo, de szerintem az a termeszetes, hogy az ember azt a notebookot veszi meg, amit a legjobbnak itel.

''Mikor aztállítod, hogy az asztali Logitech 10ezres billát odaveri a thinkpad''

Nem tudom, hogy hogy jon ide a Logitech ara, de egyreszt a Thinkpadek billentyuzete valamivel dragabb masreszt meg tenyleg nagyon jo. A smiley-kbol rajzolt sormintanal azert nemileg meggyozobb lenne, ha el tudnad mondani, hogy mi nem tetszett rajta.

(Egyebkent meg nem a PC-s multad hosszat hoztam fel (azzal vetiteni eleg szanalmas dolog), hanem azt, hogy - a hsz-od hangneme alapjan - nem nagyon probalhattad azt, amit nagy hangon fikazol.)

A Vaio iranti rajongasod meg egy kicsit furcsa a honi szervizhatter ismereteben.

[Szerkesztve]

Aktív témák