Hirdetés

Aktív témák

• Egon

nagyúr

Hát, mi is vettünk egy notit Sulinetben. HP NX6310 lett a befutó (dunakeszi Auchanban 150K volt), Szilveszter napján lett megvéve. Már egy hónapja buzerálom az asszonyt, hogy vegyünk, a 60K visszatérítés miatt most nagyon megéri, de eddig ellenállt. Pénteken este 8kor (!!!) kitalálta, hogy mégis kell neki (azt hittem leütöm magam).

Az eddigi tapasztalatok nem túl kedvezőek, sajnos. Tegnap csak az akksi lett feltöltve, be sem kapcsoltuk (Vácon szilvesztereztünk, odamenet lett megvéve). Ma délután Vácon bekapcsoltam, nézegettem, működött rendesen. Hazahoztuk, 1 óra hőmérséklet-kiegyenlítődést biztosító szünet után bekapcsoltam. Nem érzékelte a billentyűzetet (bármit próbáltam nyomkodni). 3-4 ki- és bekapcs következett, eredmény nélkül. Kikapcsoltam, forgattam, nézegettem össze-vissza. Rákerestem a neten a hibára, de nem találtam semmit. A köv. bekapcsnál feléledt a billentyűzet. Nem tudom, mi lehetett vele.
    A köv. problem a telepítéskor jelentkezett. Gondoltam, nem szórakozom a Linux-szal, a jól bevált, másolt XP CD-met szedtem elő. Ez egy Teac lemezen van (anno a 40x-es írómhoz adták), és minden meghajtó olvassa tökéletesen - kivéve a noti DVD-RW-je. Kétszer próbáltam meg a telepítést, de mindig másik fájlnál írta, hogy nem tudja olvasni - így tehát feladtam egyelőre. A gépemben levő optikai meghajtók (NEC 2500A DVD-író, illetve Toshiba SM-1612-es olvasó) tökéletesen olvassák ezt a lemezt.
    Most azon tépelődöm, hogy átírom egy újraírhatóra, hátha úgy benyalja.

Szerk.: két dolgot hiányolok erősen: jó lenne egy PS2-es aljzat (nem is értem, miért kellett elfelejteni), illetve a 2 db USB slot már most kevés (nyomtató és kártyaolvasó, illetve egér lenne rákötve, no meg néha pendrive).

[Szerkesztve]

Aktív témák