Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Hát, mi is vettünk egy notit Sulinetben. HP NX6310 lett a befutó (dunakeszi Auchanban 150K volt), Szilveszter napján lett megvéve. Már egy hónapja buzerálom az asszonyt, hogy vegyünk, a 60K visszatérítés miatt most nagyon megéri, de eddig ellenállt. Pénteken este 8kor (!!!) kitalálta, hogy mégis kell neki (azt hittem leütöm magam).
Az eddigi tapasztalatok nem túl kedvezőek, sajnos. Tegnap csak az akksi lett feltöltve, be sem kapcsoltuk (Vácon szilvesztereztünk, odamenet lett megvéve). Ma délután Vácon bekapcsoltam, nézegettem, működött rendesen. Hazahoztuk, 1 óra hőmérséklet-kiegyenlítődést biztosító szünet után bekapcsoltam. Nem érzékelte a billentyűzetet (bármit próbáltam nyomkodni). 3-4 ki- és bekapcs következett, eredmény nélkül. Kikapcsoltam, forgattam, nézegettem össze-vissza. Rákerestem a neten a hibára, de nem találtam semmit. A köv. bekapcsnál feléledt a billentyűzet. Nem tudom, mi lehetett vele.
A köv. problem a telepítéskor jelentkezett. Gondoltam, nem szórakozom a Linux-szal, a jól bevált, másolt XP CD-met szedtem elő. Ez egy Teac lemezen van (anno a 40x-es írómhoz adták), és minden meghajtó olvassa tökéletesen - kivéve a noti DVD-RW-je. Kétszer próbáltam meg a telepítést, de mindig másik fájlnál írta, hogy nem tudja olvasni - így tehát feladtam egyelőre. A gépemben levő optikai meghajtók (NEC 2500A DVD-író, illetve Toshiba SM-1612-es olvasó) tökéletesen olvassák ezt a lemezt.
Most azon tépelődöm, hogy átírom egy újraírhatóra, hátha úgy benyalja.
Szerk.: két dolgot hiányolok erősen: jó lenne egy PS2-es aljzat (nem is értem, miért kellett elfelejteni), illetve a 2 db USB slot már most kevés (nyomtató és kártyaolvasó, illetve egér lenne rákötve, no meg néha pendrive).
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Apple MacBook
- Autós topik
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- PlayStation 4 Slim 1TB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi