Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi_93
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok biztos abban, hogy ezzel a "hibával" jó helyre írok, de itt azért sok szaki megfordul, ezért ezt látom a legjobb opciónak.Év elején az Acer Aspire 5720G típusú notimban tönkrement az nVidia 8400m GS, a szokásos gyári hibával. Ezután némi olvasgatás után arra jutottam, hogy -mivel elvileg kompatibilis vele- veszek bele egy nVidia 9600m GT-t (512mb DDR3). Direkt Acer BIOS-ost kerestem, végül meg is találtam, megrendeltem, megérkezett, betettem a helyére, elindult rendesen a gép. Az első probléma akkor jött elő, amikor az nvidia.com-os driverek fel sem ismerték, hogy nV kártya van a gépben. Szerencsére mikor olvasgattam vásárlás előtt, rátaláltam [erre az oldalra] , ahol módosított drivereket lehet leszedni különböző kártyákhoz. Fel is mentek a friss driverek a .inf módosítása után, csak random időközönként elfeketedett a kép, majd néha kékhalállal újra is indult. Sok szenvedés után találtam egy drivert ami működik, azóta ezt használom, de ez elég régi, és szeretném frissebbre cserélni mostmár, mert néhány játék el sem indul, csak kiírja, hogy régi a driver, frissítsd.
Remélem tudtok segíteni, köszi előre is!
-
csabi_93
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy van egy Acer Aspire 5720G Laptopom. Tegnap este még tökéletesen működött, ma viszont bekapcsoltam és fekete volt a kép, pontosabban csak a háttérvilágítás működött. Lévén már nem garanciális, gyorsan szétkaptam, kimértem a szalagkábelt, de azzal nincs gond.(előtte teszteltem és külső monitoron, DVI,VGA működik)
Szerintetek mi lehet a probléma? Tudtok valakit ajánlani aki emberi áron vállal javítást?
Köszi előre is.

Új hozzászólás Aktív témák
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx