Hirdetés
- OnePlus Pad 3
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SomogyiG
csendes tag
Szervusztok!
Egy problémám keletkezett, amihez nem találok megoldást, így segítséget kérnék.
Egy Portocom FreeForce 2700T notebook-ról van szó. Win98 SE-t telepítettem rá anno 4 éve, gyárilag valamelyik Linux volt rajt. Mostanra a netről annyira telecsöpögött bacival a T-Com víruskeresője ellenére, hogy teljesen defektes lett, nem indult el az op.rendszer.
Újraparticionáltam, s fel akartam telepíteni a Win98 SE-t, de nem sikerült. Bootolás OK, formázás lefut, s amikor átváltana grafikus képernyőre, lefagy. Ugyanez történik a Win95-nél is. A Millennium, a Win2K, és a WinXP csont nélkül felmegy. A jelenség kisértetiesen megegyezik a GeForce 4 MX 420;440;460 kártyák megjelenésekor tapasztaltakkal. De ott meg tudtam azt tenni, hogy kártyát ki, valami régi videokártyát be, s az első újraindítás során vissza lehetett cserélni az újat. De ezt egy notebook-nál nem lehet megtenni. Sajnos olyan DOS progik futnak rajta, amihez csak a Win98 vagy Win95 OK, a többi nem. A BIOS-ban nem találok semmi olyat, ami erre utalna, és a PortoCom-ot sem tudom már megkérdezni.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- OnePlus Pad 3
- Hisense LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- MacBook Air M4
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx