- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- ASRock lapok általában
- Milyen notebookot vegyek?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
niki24
csendes tag
Sziasztok!
A fogyvédelmisektől felhívott ma egy nagyon korrekt úr, azt mondta, ebben nincs hatáskörük, de tájékoztatott milyen lépéseket kell tennem. Valamint azt is elmondta, hogy a garanciális gépre egy fillért sem kérhet a szervíz, még szállítási díjat sem. Valamint megjelölt néhány törvénycikket, amit olvassak el. Azt is mondta, hogy ha fizetés nélkül nem akarják kiadni a gépet, nyugodtan hivatkozzak rá, valamint a rendőrségre. A 151/2003. trv.-re hivatkozott. Egyébként ha ezt nekem kivülálló meséli el, ami velem történik, nem hiszem el. A garanciajeggyel kapcsolatosan írtam a Fujitsu Siemens M.O. Kft-nek, kaptam egy levelet, hogy sajnálják és ennyi! Durva..... Semmi, hogy esetleg utánanéznek. (Szerencsére az már megvan) Az egyik szervíz azt mondta, a hibát az okozta, hogy ráraktam a táskámat, utána már megfogtam. Majd kézhez kapom a szakvéleményt hogy közzézártam egy 10cm-es tárgyat. Legalább megbeszélték volna mit írnak rá, információáramlás......Jah, látható sérülés semmi. Továbbá visszaküldték a notitáskát, amibe beadtam a gépet, szóval remélem, hogy a gépet legalább egy dobozba belerakták és továbbra sem lesz rajta egy karcolás sem. Valamint felvilágosítottam pár embert, hogy hiába hívnak mondjuk reggel 8-kor, tanár vagyok, nem tudom felvenni. (Természetesen visszahívom őket, meg én is érdeklődtem de a múltkor a délutános kollégának már fogalma sem volt az ügyről. Akkor már a noti 3 hete ott volt.) A sors fintora, hogy a Siemens telcsim is beadta a kulcsot, szóval már azt sem tudom, milyen márkákban bízhatok meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe SSD gar
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe gar
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS Rog Strix Magyar Gamer Laptop 144Hz 3MS i7 10750H 16GB GTX 1660 Ti 6GB
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx