Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Egérpad topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
Sziasztok,
adott egy nem túl új Samsung RV515-ös gép. Előkerült valami kamra aljáról és használni szeretnék. Beszereztem hozzá új akksit, új töltőt, ezek rendben is működnek. A gépet is sikerült életre kelteni ezekkel, 2018-ban volt utoljára bekapcsolva. Win 10 Pro rajta, letakarítottam róla a már nem is támogatott programokat, frissítettem amit kell, a Windows még napokig elvolna mire updateli magát, de ez részletkérdés.
A legnagyobb baj vele, hogy baromi hektikus az egész...bizonyos pontokon megnyomva (ez változó és bárhol lehet), a gép vagy BSOD-ot kap, esetleg kifagy koppra, de a legjobb, ha megmozdítom és eltűnik a kép, ha olyanja van el sem indul (beröffen, de kép nincs, nem is kezd betölteni a rendszer ilyenkor).
Szétszedtem darabokra, kitakarítottam, átnéztem, azon túl, hogy látszik, hogy kapott az élettől, a hardvereken nincs külsérelmi nyom, csak a házon (HDSentinel szerint hibátlan a HDD, nem melegszik túl egyik komponens sem).
Én a RAM-ra gyanakszom, de annak sem kéne magyaráznia, hogy nyomásra, megmozdításra megpusztul...szerintem.Van esetleg valami javaslatotok ezen információk alapján? Én már elengedtem, több órát nem fogok előtte ülni, de hátha Ti tudtok újat mondani.
Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Lenovo thinkpad x13 g2 ryzen5
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx