Hirdetés
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Autós kamerák
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csizy
csendes tag
Sziasztok!
Ti vagytok az utolsó menedékem...
Van egy Toshiba satellite L300-as gépem kb. fél éve vettem (2Ghz,2Gbram).Megvételkor Xpt akartam rátenni,ami fel is megy,de baromi lassú.Egy okostojásnak odaadtam,ő megcsinálta és ment minden rajta szépen,aztán egyszercsak lefagyott,a rendszer összeesett én újraraktam de megit lassú.Persze okoska elsőre se árulta el,hogy hogyan csinálta meg.
A lassúság vagy a ram vagy a vinyó hibája lehet,lassan tömörít ki,a filmek akadnak,mindegy milyen kodeket használok,youtube-os videókat is hiába próbálok nézegetni.A vinyó satas,azt mondják valami driver kéne hozzá,de már abból is próbáltam párat....bekapcsolásnál is akad a hangja... segítsetek!!4Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc Raiders
- Automata kávégépek
- Hobby elektronika
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- XPEnology
- További aktív témák...
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx