Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
divergens
üzenetére
Nekem 1x úgy lelötte a ventit, hogy csak azt vettem észre kikapcsolt a gép... azért tud egy kis galibát okozni.
Nem régiben úgy 1 hónapja volt egy kis időm, és debuggoltam a TPFC-t a gyanakvásom, az, hogy míg az NHC egy megadott intervallumban olvassa ki az értékeket az ACPI-ből, akkor a TPFC nem tudja, ezért kap egy hibát, majd egy bizonyos hiba eset után egyszerűen kilép a program.. persze nálam is vagyott már meg elég csunyán.. a lényeg az, hogy(ha lesz időm): megnézem, hogy error (''Warning: Can't read Status (possible conflict with other software)'') esetén egy gyors kiolvasással megkapja -e az értékeket.. mert olyan esetet is láttam, hogy ment az NHC-m és a TPFC is, de tudta változtattni a ventit. Ebből arra gondolok, hogy az NHC-nak is van egy intervalluma, amikor engedi olvasni az értékeket (márha ez a gond..)
Shadowfax: Ha ismered, vagy tudodsz kommunikálni egy NHC-s fejlesztővel megkérdezhetnéd, hogy kiolvasásnál mit csinálnak..? Mert nem is értem miért nem tudja olvasni a státuszát a TpFC csak arra tudok gondolni, valamiért lockolta az NHC arra az időre..
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Fujifilm X
- Elektromos autók - motorok
- Jövedelem
- További aktív témák...
- MacBook Air 13.3" M1 (Late 2020) nagyon szép állapotban, 97%-os akkuval eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T61 - Intel T8100 I 4GB I 160GB I 15,4" WSXGA+ I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest