Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • AlexBrown

  csendes tag

  Nos, a gondom, hogy van egy Nokia 6070 telefonom, amin van néhány fénykép, melyeket szeretnék elmenteni a számítógépemen.
  Tekintettel a körülményekre igyekeztem ócsón megoldani a problémát, a vásárolt nem eredeti nem gyári adatkábel nem volt kompatibilis a mobilommal, bár annak hirdették. A Nokia csúcsszerviz szerint eredeti gyári adatkábelt már rendelésre sem tudnak biztosítani, az utángyártottak pedig sok esetben nem működnek együtt a készülékekkel. Az adatkábelről tehát lemondtam, helyette sikerült szereznem egy Redlink 105 Irda Infrát a Logosz cég gyártmányát, mely RS232 kompatibilis.
  Az infra a honlapok szerint XP-vel alapból telepítési procedúra nélkül is működik, de ezt két különböző XP gépen sem sikerült igazolnom. Egyiken sem adott semmilyen értékelhető jelet arról, hogy működne. Az eladó szerint a kütyü működőképes, mivel 1 forintért vettem, nincs okom arra, hogy kételkedjek az állításában.
  A mobilom adja a jelet, ezt megtette másik Nokia készülék felé, és a képeket át is tudtam küldeni. A két számítógép közül az egyikre XP alapot telepítettünk, frissítések nélkül. Azzal sem megy.

  Abban bízom, hogy van valaki, aki pont ugyanilyet használt valamikor, és tud értékelhető tanácsot adni.

  Mindenkinek köszi előre is!

  Alex

Hozzászólok Aktív témák