Hirdetés

Aktív témák

  • philoxenia

    MODERÁTOR

    válasz tildy #23028 üzenetére

    Szerintem valóban voltak harminc éve is "kelendő" lányok, de arányaiban kevesen, és főként nem voltak rá büszkék, legalábbis nem mertek..../Most tinilányokról beszélünk természetesen/ Szexről tehát volt szó, szeszről nemigen, nagyon kis becsülete volt az ivós lányoknak, de a sűrűn ...emlegetett elvtársnőknek is.
    Húsz éve már tanúja voltam hogy utcán diszkóba igyekvő 14-15 éves lányok üvegből menet közben itták a fekete címkés cseresznyét.../A folytatást csak képzelni tudom ez esetben. / De ez akkor is kirívó esetnek számított.
    Azonban most tényleg tapasztalni olyat, hogy sok fiatal tinilány kvázi együtt él a "párjával" aki szintén majdnem gyerek időnként, / legalábbis munkába még nem jár,/ erre pedig büszke is lehet, kortársai inkább csodálják, mint elítélik. Inni pedig sok lány jobban iszik a fiúknál, legalábbis a fiamtól és kortársaitól hallottak szerint.
    Anno, mikor egy nálam pár évvel idősebb lány tizenhat évesen lett anya, az "országos botrány" volt a faluban, ma ezt csak az igen fejlett fogamzásgátlás akadályozza meg sok esetben véleményem szerint.
    Öltözködésben viszont nagy különbségek nincsenek, sőt, harminc éve húsz év alatt csak a kifejezetten nagymellű vagy nagyon konzervatív szülőkkel bíró lányok hordtak hétköznap póló alatt melltartót.... Siratom is máig a korszakot.... :D

    Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

Aktív témák