Hirdetés

Aktív témák

  • 3psilon

    aktív tag

    Nálam mindenki kocka, aki valamilyen téma iránt az átlagosnál jobban, bizonyos szenvedéllyel, akár megszállottsággal érdeklődik, és nagy tudással, jártassággal rendelkezik belőle. Ő abból a témából kocka :)
    Így van anime-kocka, történelem-kocka, gördeszka-kocka és persze számtech kocka is :)

    Ez persze nem egyezik az általános jelentéssel, ahol a kocka inkább negatív színezetű (lásd angol geek).
    Namindegy.

    On

    Pala: ez a beletörődés kissé furcsán hangzik. Talán nem is igényled annyira a társaságot?
    A másik meg, hogy az ember rengeteget tud változni. A génjeidbe max. a temperamentumod van belekódolva, a világnézeted és az önértékelésed nem.
    Másrészt nem lehet, hogy csak te látod magad outsidernek és önbeteljesítő prófécia lévén az is vagy?
    Én például azóta vagyok magabiztos, hogy annak látom magam. És fordítva, de a kettő együtt jár. A belső gondolataid, attitűdjeid nyilvánulnak meg kifelé.

    (kicsit félremenés, de szerintem ezért nem működik a "mutasd a nőnek, hogy nem kell neked" dolog. Azok mondják, akik tényleg úgy gondolkodnak belül, hogy "van 10000000 nő, egyet úgyis találok majd", és ez keményen kisugárzódik, hogy ők nem nyáladzó izék akiknek az a nő a mindenük akikre épp hajtanak. De ha ha valaki így gondolja -és ezzel sokszor nem lehet mit tenni-, akkor hiába a jótanács, át fog jönni a dolog a nőnek. Szerintetek?)

    Bár változtatni rajtad nem az én dolgom, főleg, hogy ehhez kell az, hogy te is igényeld, mégis mondom, hogy a lehetőség adott.
    Jóéjt.

    ----
    Javítottam a formázást.

    [ Módosította: 7 ]

    Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006

Aktív témák