Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen videókártyát?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
celafat
aktív tag
válasz
HellGreg
üzenetére
Nincs gond a külföldi rendeléssel, de itt a hardveraprón is gyakran vannak eladók 100+ értékeléssel. Abban igazad van, hogy ha csak egy kicsit drágább, akkor megéri a dobozosat venni, de én láttam már itt a hirdetések között 40-ért is, dobozosok meg min. 60 felett vannak. Másfélszeres árkülünbözezet nem ér meg egy doboz, szerintem egy gyerek is jobban értékeli, ha a különbözetből plusz játékokat vagy kiegészítőket kap. De kinek mi, ez csak az én véleményem. Viszont figyelni kell, mert a jó vételekre hamar lecsapnak, amit meg hetekig nem visznek el, annak is nyilván meg van az oka ár vagy állapot kapcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.F.E.R.I.