-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
Sziasztok!
Bár úgy voltam vele, hogy egyelőre jól elvagyok a kis első generációs Switch-emmel, de mivel már azon a generáción is a Mario Kart 8 volt az egyik nagy kedvencem, és jópár MKW videót és stream-et megnézve mégiscsak elkapott a kísértés a múlt pénteken én is rendeltem egy Switch 2-őt. Igaz a hétfői munkaszüneti nap pont közbe jött, de tegnap délután már meg is érkezett hozzám.
[Nintendo Switch 2 + microSD Express]
Beüzemelésre csak a hétvégén lesz időm sajnos a munka és a család mellett, meg a kijelzővédő üvegfóliát is meg akarom várni, hogy megérkezzen, de ettől függetlenül nagyon örülök, hogy még így is megjelenés után 1 nappal simán tudtam rendelni, az egyik normális hazai webáruházból.Emlékszem annó a Nintendo nyilatkozta, hogy ők sokkal jobban fel fognak készülni a megjelenésre, nem úgy mint ahogy a Sony tette a PS5-nél, hogy utána hetekig - hónapokig alig lehetett valahol kapni a konzolt, azt a maradék pár darabot pedig a scalperek felvásárolták, és arany áron árulták a neten.
Most nekem tényleg úgy tűnik, hogy Nintendo-nál jobban felkészültek a megjelenésre, mert a megjelenés utáni napokban is azért még itt - ott hozzá lehetett jutni annak aki szeretett volna venni, és eléggé szemfüles volt és keresgélt a neten.Alig várom, hogy hétvégén kipróbálhassan az új MKW játékot és Zelda játékokra is nagyon kíváncsi leszek, hogy mennyire futnak másként ezen a jóval erősebb új konzolon.
Új hozzászólás Aktív témák
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest