Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Exelsior24

aktív tag

Sziasztok!

Bár úgy voltam vele, hogy egyelőre jól elvagyok a kis első generációs Switch-emmel, de mivel már azon a generáción is a Mario Kart 8 volt az egyik nagy kedvencem, és jópár MKW videót és stream-et megnézve mégiscsak elkapott a kísértés a múlt pénteken én is rendeltem egy Switch 2-őt. Igaz a hétfői munkaszüneti nap pont közbe jött, de tegnap délután már meg is érkezett hozzám. :))
    [Nintendo Switch 2 + microSD Express]
    Beüzemelésre csak a hétvégén lesz időm sajnos a munka és a család mellett, meg a kijelzővédő üvegfóliát is meg akarom várni, hogy megérkezzen, de ettől függetlenül nagyon örülök, hogy még így is megjelenés után 1 nappal simán tudtam rendelni, az egyik normális hazai webáruházból.

Emlékszem annó a Nintendo nyilatkozta, hogy ők sokkal jobban fel fognak készülni a megjelenésre, nem úgy mint ahogy a Sony tette a PS5-nél, hogy utána hetekig - hónapokig alig lehetett valahol kapni a konzolt, azt a maradék pár darabot pedig a scalperek felvásárolták, és arany áron árulták a neten.
    Most nekem tényleg úgy tűnik, hogy Nintendo-nál jobban felkészültek a megjelenésre, mert a megjelenés utáni napokban is azért még itt - ott hozzá lehetett jutni annak aki szeretett volna venni, és eléggé szemfüles volt és keresgélt a neten.

Alig várom, hogy hétvégén kipróbálhassan az új MKW játékot és Zelda játékokra is nagyon kíváncsi leszek, hogy mennyire futnak másként ezen a jóval erősebb új konzolon.

Új hozzászólás Aktív témák