-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcrk
tag
válasz
Exelsior24 #6186 üzenetére
Nekem is úgy tűnik, hogy jobban felkészültek. Alza is max egy héten belül szállít, de van még sok más forrás. Nem is értem a HA-s hirdetéseket akik 260-ért akarják adni a nem bundle gépet
-
30z.Samu
félisten
válasz
Exelsior24 #6186 üzenetére
Have fun!
#6185Jinx L. Joke: Sajnos nekem sincs annyi időm a gaming-re jelenleg, mint amennyit rászánnék. Ráadásul Asszony pecegeti a "gy" betűs témát is.
Nekem igazából az a szerencsém, hogy néha a munkahelyen megesik hogy van egy kis üresjárat és elő lehet kapni a kézikonzolt a táskából kicsit kikapcsolni. Lehet hogy tudat alatt a kézikonzolok "betározásával" készültem erre az időszakra.
Bár régebben is szerettem a hordozható kütyüket.
Új hozzászólás Aktív témák
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Formula-1 humoros
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- PSP1004
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Playstation fiók eladó kihasználatlanság miatt!
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest