-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
Jinx L. Joke #6170 üzenetére
Obszesszív-kompulzív zavar áll fent, nyilván nem súlyos, de ha nem tudod ezeket elengedni és "csalódott vagy", az azért árulkodó.
Ez nem sértés. Rakás játékosnál/embernél jelen levő probléma/"jellemző". Volt idő, amikor én is engedtem ezeknek a kényszereknek, de pl. egy AC Valhalla már úgy ment le nálam, hogy telibe tojtam a 59. ládát, akkor is, ha fegyó volt benne, mert minek kéne más fegyó, ha ami van nálam azzal elégedett vagyok? Csak a sztori részek érdekeltek, de abból minden, mert hát azért (is) toltam, hogy meséljen nekem valamit.
Sajnos ez a mentalitás a mindennapokra is ki tud hatni, pl. egy projektben az illető elveszik a részletekben, emiatt nyomasztja, stresszes lesz, nem látja a célt, végtelen útnak tűnik az odavezető út és öngerjesztő folyamat, egyre mélyebbre is húzhatja, ha nem képes ezt lekezelni. (Nagyon sokan képesek ezt időben megoldni és nincs gond.) Kis túlzással élve: ég a ház körülötte, de ő azzal bíbelődik, hogy a függöny az ablakon, jól álljon.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Szerintem minden játéknak ilyennek kellene lennie. Mármint ha akarod, végig is szaladhatsz rajta, de ha tetszik a gameplay, a mechanikák, a világ, akkor akár 200 órát is bele tudsz rakni. Ha már az ember kifizet 20-30K-t egy játékért (vagy még többet) a nehezen megkeresett pénzéből, akkor tudjon érdemben időt beletenni...szerintem
-
30z.Samu
félisten
válasz
Engem azért nem zavar második végigjátszásnál sem, mert még mindig tud újat mutatni. Meg alapvetően szeretek felfedezni, egy bizonyos pontig, aztán van hogy tényleg jön az elhatározás és megyek a story-ban tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nyomtató topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Microsoft Xbox Wireless Headset
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest