- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Hétvégén összeverődtem egy ismerőssel és próbálgattunk a Switch 2 játékokat, baromi jó és kicsit nosztalgikus élmény volt. Néhány gondolat:
- Kültéren, a szombati tűző napsütésben a kijelző épp elég, jók a betekintési szögei is, szóval még körül is lehet állni játéknál és látni fogsz nagyjából mindent, viszont a konzol érezhetően melegszik és a napfény nyilván csak rátesz egy lapáttal. Amúgy korrigálom egy korábbi kijelentésem, a PS Portal képe napfény alatt kevésbé látszik max fényerőn, viszont a drágábbik Deck OLED nyilván jobb 680 euróért a tükröződésgátló üveggel.
- Mindkettőnk konzolja kb. ugyanazt az akku kapacitást hozta, nagyjából 3 órát tippelnék változó fényerővel Switch 2 játékokat játszva. Not great, not terrible, ahogy Gyatlov elvtárs mondaná.
- Cyberpunk 2077 nagyon gatya, kb. újra 2020-ban éreztem magam. Ment a marketing meg a hüledezés, milyen fasza játék port lesz, aztán a valóság >20fps és lowpoly képe arcon csap. Csalódás (ismét).
- Street Fighter 6 ennek szöges ellentéte, brutálisan szép és jól fut, fantasztikus élmény a saját kijelzőjén és HDR képes TV-n is. Vannak fent videók, amik alapján szebb, mint a Series S port, ezt simán el is tudom képzelni a látottak alapján.
- Két Zelda hozza, amit hoznia kell: tükörsima framerate, nagy látótáv, megfelelő lod mind handheld, mind docked módban. Szerintem azért emeli ki mindenki, mert itt lehet a legnagyobb kontraszt a Switch 1 változathoz képest, de őszintén szólva azt hozza, ami elvárható két ilyen fizetős remasztertől.
- Fast Fusion baromi jó techdemó, de játékként azért elég retro és szerintem hamar rá lehet unni, a multija meg nem tudom, régiófüggetlen-e, de szerintem EU-ban hamar ki fog halni.
- Az ingyenes upgrade-ek Super Mario 3D World, Odyssey és Wonder alapján azt hozzák, amit igazából anno a PS5 és Xbox ingyenesek is tudtak: tisztább kép, magasabb átlag fps, jó rájuk nézni és még jobb velük játszani.
- Az egér egy aranyos gimmick, de azért nem egy rendes PC egér. Stratégiáknál szerintem jópofa alternatíva lehet, Cyberpunk alatt nagyon nem tetszett, kíváncsi leszek az új Metroid Prime milyen lesz vele.
- A Pro Controller 2 nagyon fasza, egyértelmű fejlődés az első után, bőven jobb egy Xbox kontrollernél, de számomra a DualSense továbbra is etalon a gyári kontrollerek közül.Összeségében belerepült egy 10-15 óra 5-e óta és így, hogy nem volt huzamosabb ideig Switchem egy korrekt, jó konzolnak érzem, de azért ha Switch Prónak hívnák 2-es helyett nem húznám fel a szemöldököm.
Új hozzászólás Aktív témák
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest