- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Elkészült a PCI Express 7.0-s szabvány
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
volt egy kis próba mariokart world ügyében, nem sokat töltött a netről, szóval a cucc nagyja a kártyán, nem csak kulcs a töltéshez.
vegyen digitális játékot akinek 4 nnya van.
-
ldave
félisten
Ahogy nézem microSD Expresst nem most érdemes venni, eléggé felmentek az árak az S2 megjelenésre. Nem mintha most azonnal kéne, csak nézegettem épp Amazonon, Allin mi mennyi.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Jinx L. Joke #6185 üzenetére
casual gamer.
30 évesen gyerek nélkül napi 8 óra far cry csapatban, csipsz és kóla mellett.
mára (átlag, max.) napi 30 perc animal crossing.
-
Crus
őstag
válasz
Jinx L. Joke #6170 üzenetére
Obszesszív-kompulzív zavar áll fent, nyilván nem súlyos, de ha nem tudod ezeket elengedni és "csalódott vagy", az azért árulkodó.
Ez nem sértés. Rakás játékosnál/embernél jelen levő probléma/"jellemző". Volt idő, amikor én is engedtem ezeknek a kényszereknek, de pl. egy AC Valhalla már úgy ment le nálam, hogy telibe tojtam a 59. ládát, akkor is, ha fegyó volt benne, mert minek kéne más fegyó, ha ami van nálam azzal elégedett vagyok? Csak a sztori részek érdekeltek, de abból minden, mert hát azért (is) toltam, hogy meséljen nekem valamit.
Sajnos ez a mentalitás a mindennapokra is ki tud hatni, pl. egy projektben az illető elveszik a részletekben, emiatt nyomasztja, stresszes lesz, nem látja a célt, végtelen útnak tűnik az odavezető út és öngerjesztő folyamat, egyre mélyebbre is húzhatja, ha nem képes ezt lekezelni. (Nagyon sokan képesek ezt időben megoldni és nincs gond.) Kis túlzással élve: ég a ház körülötte, de ő azzal bíbelődik, hogy a függöny az ablakon, jól álljon.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Exelsior24 #6186 üzenetére
Have fun!
#6185Jinx L. Joke: Sajnos nekem sincs annyi időm a gaming-re jelenleg, mint amennyit rászánnék. Ráadásul Asszony pecegeti a "gy" betűs témát is.
Nekem igazából az a szerencsém, hogy néha a munkahelyen megesik hogy van egy kis üresjárat és elő lehet kapni a kézikonzolt a táskából kicsit kikapcsolni. Lehet hogy tudat alatt a kézikonzolok "betározásával" készültem erre az időszakra.
Bár régebben is szerettem a hordozható kütyüket.
-
Exelsior24
aktív tag
Sziasztok!
Bár úgy voltam vele, hogy egyelőre jól elvagyok a kis első generációs Switch-emmel, de mivel már azon a generáción is a Mario Kart 8 volt az egyik nagy kedvencem, és jópár MKW videót és stream-et megnézve mégiscsak elkapott a kísértés a múlt pénteken én is rendeltem egy Switch 2-őt. Igaz a hétfői munkaszüneti nap pont közbe jött, de tegnap délután már meg is érkezett hozzám.
[Nintendo Switch 2 + microSD Express]
Beüzemelésre csak a hétvégén lesz időm sajnos a munka és a család mellett, meg a kijelzővédő üvegfóliát is meg akarom várni, hogy megérkezzen, de ettől függetlenül nagyon örülök, hogy még így is megjelenés után 1 nappal simán tudtam rendelni, az egyik normális hazai webáruházból.Emlékszem annó a Nintendo nyilatkozta, hogy ők sokkal jobban fel fognak készülni a megjelenésre, nem úgy mint ahogy a Sony tette a PS5-nél, hogy utána hetekig - hónapokig alig lehetett valahol kapni a konzolt, azt a maradék pár darabot pedig a scalperek felvásárolták, és arany áron árulták a neten.
Most nekem tényleg úgy tűnik, hogy Nintendo-nál jobban felkészültek a megjelenésre, mert a megjelenés utáni napokban is azért még itt - ott hozzá lehetett jutni annak aki szeretett volna venni, és eléggé szemfüles volt és keresgélt a neten.Alig várom, hogy hétvégén kipróbálhassan az új MKW játékot és Zelda játékokra is nagyon kíváncsi leszek, hogy mennyire futnak másként ezen a jóval erősebb új konzolon.
-
Jinx L. Joke
csendes tag
válasz
Sirandrish #6174 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek , annyi az egyetlen probléma, hogy 200 óra nekem 3 gyerek mellett egy év alatt sem jön össze, ha más játékkal nem is játszom...
Éppen ezért tetszik jobban az Echoes of Wisdom, és a régi Zeldák, mert ott a main story 10-15 óra és kalandozva 50-60, annyi még belefér az időmbe.
ToTK-ban 60 órát raktam az első egy két hónapban, de belefáradtam, hogy nem jutok előre a storyval.Kezdek belenyugodni, hogy akármennyire is imádom 20 éve a Zelda játékokat, jelen élethelyzetemben egy Super Mario Wonder, meg egy Hades, vagy Metroid Dread jobban passzol hozzám.
-
Bogdán Máté
csendes tag
Na, ezt már azért tekinthetjük megbízható forrásnak
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250611/maris-rekordot-dontott-az-uj-nintendo-konzol-767129#
-
30z.Samu
félisten
válasz
30z.Samu #6181 üzenetére
Meg hogy jártam tegnap, mentem az egyik Devine Beast felé, épp vihar volt és volt jó pár gyík, akiket le kellett gyűrni az út során. Már az út vége felé jártam, amikor egy bombával megkínáltam az egyik hármas bandát, akik ugráltak a tűz körül. Észrevettek, jöttek felfelé, az egyik már ugrott és le akart csapni és hirtelen akkor belecsapott a villám. A gyík nyilván meghalt, én meg beszartam.
-
Bazsi1987
őstag
Ma meg is jön a gép vasárnap adtam le alzánál bontatlan mk bundlere a rendelést
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6177 üzenetére
Szponzorral könnyű.
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #6172 üzenetére
Az a kovetkezo game aminek nekiesek, Switch2-t megvartam vele
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Szerintem minden játéknak ilyennek kellene lennie. Mármint ha akarod, végig is szaladhatsz rajta, de ha tetszik a gameplay, a mechanikák, a világ, akkor akár 200 órát is bele tudsz rakni. Ha már az ember kifizet 20-30K-t egy játékért (vagy még többet) a nehezen megkeresett pénzéből, akkor tudjon érdemben időt beletenni...szerintem
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6172 üzenetére
Nálam is ez volt anno a Link's Awkening-ben volt amikor rájöttem hogy sprintből tud ugrani. Mindenhol megnéztem hogy átugorgató-e meg hogy sprinttel törhető-e a fal.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
30z.Samu
félisten
válasz
Engem azért nem zavar második végigjátszásnál sem, mert még mindig tud újat mutatni. Meg alapvetően szeretek felfedezni, egy bizonyos pontig, aztán van hogy tényleg jön az elhatározás és megyek a story-ban tovább.
-
Jinx L. Joke
csendes tag
válasz
30z.Samu #6169 üzenetére
Engem pont ez zavart leginkább az új Zeldákban (főleg ToTK-ban). Szeretnék haladni, de egyszerűen nem tudok, mert mindig van valami. Amit persze sokat pozitívumnak írnak le, de engem valamiért frusztrál. Amikor tudom, hogy ma csak 30 percem van játszani, és kitűzöm, hogy el akarok jutni ebbe a faluba/ vagy meg akarom mászni ezt a tornyot, és úgy teszem le a konzolt 30 perc után, hogy 5 métert sem haladtam, és begyűjtöttem 2 korok seedet, meg jártam egy kútban, és segítettem valami járókelőn, akkor összességében inkább csalódott vagyok, mint elvarázsolt.
-
30z.Samu
félisten
Baszki...gondoltam tudatosan haladok a story-val mert hát egyszer már végig toltam a BoTW-t, csak kell az alapozás hogy a control benne legyen a kezemben a ToTK-hoz. Erre mi van..."Áh, arra a toronyra még másszunk fel, ezt a shrine-t csináljuk meg, útba esik. Jéé, nem messze ott van még egy, menjünk nézzük meg."
Pontosan ugyanazt csinálom mint az első végigjátszásnál.
-
pzstm
titán
Nintendo Switch 2 Sells Over
3.5 Million Units Worldwide in First Four Days#NintendoSwitch2 has sold over 3.5 million units worldwide in its first four days, becoming the fastest-selling Nintendo hardware ever globally.
-
lanszelot
addikt
válasz
Fradizmus #5900 üzenetére
Hello,
Szerintem, de csak szerintem, az a kor az ahol a haverok határozzák meg mi a jó.
Tehát, ha csak nekik lesz Nintendo a haveri gallery -ben, egyszer -kétszer eleinte érdekes lesz a Nintendo élmény, de hamar el megy a varázs.
Iszonyat jók a Nintendo játékok, akár 8 an is lehet tolni, és nagyon jókat lehet szórakozni, de annak a korosztálynak olyan mint a társasjáték. Jó apuval és anyuval, de a haverok a bugyuta fortnight ot tolják, és ennyi. Tehát fortnight -ozni fognak ezen is.
Te viszont tuti találsz pár olyan címet ami nincs máshol, és rá kattansz. Azt hogy mi az a cím, azt az ízlésed dönti el. -
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1 #5264 üzenetére
Amit nem értek, hogy amelyik játék nem kompatibilis, az miért nem? pl. a THPS 1-2-re írja az eshop, hogy nem kompatibilis Switch 2-vel, de az már nem derül ki, hogy miért.
Érdekes, az eshop azt írja, hogy unsupported, de ha letöltöm a korábban már megvásárolt verziót, az simán megyIgaz a PC-s C-V-B gombos irányításról a mai napig nem sikerült átszoknom kontrollerre, szerintem anno többszáz órát beleöltem a THPS 2-be billentyűzettel
-
Fradizmus
csendes tag
válasz
Bogdán Máté #6162 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a tippeket. Temu minimális rendelési érték árában megrendeltem az üveg fóliákat és egy táskát a gépnek.
-
Scarletiel
senior tag
Eddig kopp kopp tényleg nem volt gondom az Alis fóliákkal, mondjuk direkt olyat rendelek amiben adnak vagy 3-at ha béna vagyok legyen több lehetőség. Legtöbbször elsőre azért sikerül
Más:
Most, hogy türelmetlenül várom, hogy hátha benne vagyok a kövi hetes eresztésben, esetleg új Digimon játékról tud valaki valamit ami jön Switch 2-re is? -
g@bo
nagyúr
válasz
Scarletiel #6161 üzenetére
felraktam a gyári tokhoz kapott műanyag fóliát, hát, bubi mentes, pro, de nem ragad tökéletesen (szélek), ez nem lesz örök életű mint az oleden az üveg..
-
Bogdán Máté
csendes tag
válasz
Fradizmus #6159 üzenetére
Ki mennyire félti, de nekem az üvegfólia azonnal repült rá, ahogy kivettem a gépet a dobozból, hogy maszatok, rászálló szöszök lehetőleg ne csináljanak buborékokat alá. Tok és hordtáska hamarabb ért ide, mint a gép
Mindhárom filléres Temu-beszerzés volt. Amiket itthon kapsz azok is Csájnában készülnek, csak 3x annyiért adják őket a hazi kiskerek
-
Balazs_
senior tag
Hyperkin kijelzővédő fóliát használok, 3eFt, edzett üveg.
1mm-rel kisebb széltében és hosszában a kijelzőnél, marha könnyű volt felrakni, és két darab van a csomagban. Meg vagyok elégedve. -
Fradizmus
csendes tag
Ma megrendeltem én is a Mario Kart-os kiadást, még a héten megérkezhet
Kérdés a tulajdonosokhoz akik már pár napja használjátok: Van olyan kiegészítő amit ajánlott gyorsan beszerezni? Pl. képernyővédőt olvastam itt a fórumban. Kinek milyen vált be? -
MattH8
újonc
Én vettem meg az egyik vissza vitt Alzás SW2-t. Minden rendben a géppel, nem törött, nem karcos, a doboz sem, MK kódot meg fel tudtam használni...
-
xandrush0831
aktív tag
Ezt írtam tegnap vagy tegnapelőtt. Nem kellett volna kiadni a CP-t, vagy legalábbis nem a launchkor, amikor ekkora a figyelem. Tudom pénz, de hát akkor is...
Ez a cucc nem erre való.
Mondjuk ha fogy a konzol akkor nem baj, csak erre recsiznek mindenhol kárörvendően. -
lazac_
tag
válasz
bmakszim #6148 üzenetére
A terület ahol leesik a kutyaváros, ami szintén leesést lát az ötödik játékállomáson és az X sorozatnál is, mint a kút. Meghagyódik a 30 és a 40 képkockamásodperc átívelvén a 90 centenkénti finom játéknál.
/Paulo Coelho/
Érdemes amúgy ~28e körül áldozni rá? Elég borsos Ninti felárnak tűnik így elsőre. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
N.YCityBoy #6149 üzenetére
Generáció vége
-
-
bmakszim
őstag
Kicsit off, bocsi, de ha már volt a muszáj is: Az LLM-ek korszakában el lehet nyugodtan felejteni ezt a google fordítót.
Ugyanazt a kommentet a chatgpt nekem így fordította:Az a terület, ahol leesik (a teljesítmény), a Dogtown, ami PS5-ön és Series X-en is tapasztalható. A játék 90%-ában azonban stabilan tartja a 30–40 fps-t.
Majd megkérdezi, hogy akarom-e természetesebb fordításban, egy szimpla igen válasz után ez az eredmény:
Az a rész, ahol belassul, a Dogtown – ott még PS5-ön és Series X-en is előfordul droppolás. A játék nagyjából 90%-ában viszont simán hozza a 30–40 fps-t.
Nyilván csak a fordításra gondolok, keresésre szerintem még megbízhatóbb a google és a saját forrás értelmezésem.
-
Bilux
veterán
A Dog Townban jelenik meg, ahol PS5-ön és Series X-en is előfordul. A játék 90 százalékában végig tartja a 30 és 40 fps-t.
Google fordítóval egyik hozzászólás...
Kicsit túl van reagálva az egész. Amúgy is híres ez a játék arról hogy nem túl jól optimalizált. Pár éve sokkal komolyabb gépeket fogott meg nem ezt a kvarcjátekot
Egyébként én is játszom vele nekem bejön PS5 pro után is -
cactuar
senior tag
Nintendo has revealed Splatoon Raiders, an all-new spin-off title exclusive to the Switch 2.
Taking place on the Spirhalite Islands, Splatoon Raiders is a single-player story-focused experience in which you play as a mechanic investigating some strange goings on alongside Deep Cut.
-
-
sting2
addikt
válasz
N.YCityBoy #6138 üzenetére
A Zelda Tears of the kingdom annyira kívánatos lett, hogy muszály belefeledkeznem újra, de nem kér keveset az élmény..
Crvsh3R
👍
-
-
Scarletiel
senior tag
No SteamDeck eladva így már rendeltem is a Switch 2-t
Sajna a kettő együtt már sok lenne így PC és PS5 mellett. De jó kezekbe került a Deck is.
-
sting2
addikt
A SW1-es Pro kontroller hogyan viszonyul az új SW2-es kiadáshoz?
Megéri azt a 10-12K felárat az utóbbi? -
Rage47
veterán
Cyberpunk
Azt hiszem, várok egy patch-et -
Bad Pritt
félisten
-
pzstm
titán
Splatoon 3 update érkezik Switch2-re és ha jól értem egy különálló, Switch2 exkluzív gamet csak úgy bejelentettek a Today appban?
-
lazac_
tag
válasz
Bad Pritt #6122 üzenetére
Hát remélem, hogy ingyenes lesz, és visszatérítik az árát, mert még kimaxolni sem tudom 4K tv és kamera hiányában... (Utóbbiból szerzek egyet 2e forintért, kíváncsi vagyok, felismeri-e
. Most olvasom, hogy van 4K dummy edid emulátor, akkor azt is lehet nézek egyet...)
-
Viper26
nagyúr
Már látom hogy vegyesen lesz a játékok beszerzése, Zeldák fizikai, a többi meg nagyrészt eShop (dekudeals), most nézem mennyi akció van, olcsón lehet jó dolgokat találni.
-
Bad Pritt
félisten
Azért ez a Welcome Tour rendesen kapja a savat, ahogy nézem az írásokat róla, lehet a végén még bocsánatot kérnek a lehúzásért és ingyenessé teszik.
-
pzstm
titán
We’re just a few days removed from Nintendo Switch 2’s launch, but we apparently already have sales data from France – and the report is impressive.
In its first week, it’s claimed that Nintendo’s new console sold over 200,000 units in the country. It’s the region’s fastest-selling gaming system, beating out the PlayStation 5 which previously held the record at 107,000 units.Nintendo Switch 2 generated €130 million in four days. That includes the system, games, and accessories.
Perhaps expectedly, Mario Kart World is proving to be a massive success in its own right. 70 percent of Nintendo Switch 2 sales were for the bundle. Only 3 to 5 percent of Nintendo Switch 2 buyers didn’t purchase Mario Kart World, meaning the title has an attach rate of no less than 95 percent. -
Bad Pritt
félisten
Hétvégén összeverődtem egy ismerőssel és próbálgattunk a Switch 2 játékokat, baromi jó és kicsit nosztalgikus élmény volt. Néhány gondolat:
- Kültéren, a szombati tűző napsütésben a kijelző épp elég, jók a betekintési szögei is, szóval még körül is lehet állni játéknál és látni fogsz nagyjából mindent, viszont a konzol érezhetően melegszik és a napfény nyilván csak rátesz egy lapáttal. Amúgy korrigálom egy korábbi kijelentésem, a PS Portal képe napfény alatt kevésbé látszik max fényerőn, viszont a drágábbik Deck OLED nyilván jobb 680 euróért a tükröződésgátló üveggel.
- Mindkettőnk konzolja kb. ugyanazt az akku kapacitást hozta, nagyjából 3 órát tippelnék változó fényerővel Switch 2 játékokat játszva. Not great, not terrible, ahogy Gyatlov elvtárs mondaná.
- Cyberpunk 2077 nagyon gatya, kb. újra 2020-ban éreztem magam. Ment a marketing meg a hüledezés, milyen fasza játék port lesz, aztán a valóság >20fps és lowpoly képe arcon csap. Csalódás (ismét).
- Street Fighter 6 ennek szöges ellentéte, brutálisan szép és jól fut, fantasztikus élmény a saját kijelzőjén és HDR képes TV-n is. Vannak fent videók, amik alapján szebb, mint a Series S port, ezt simán el is tudom képzelni a látottak alapján.
- Két Zelda hozza, amit hoznia kell: tükörsima framerate, nagy látótáv, megfelelő lod mind handheld, mind docked módban. Szerintem azért emeli ki mindenki, mert itt lehet a legnagyobb kontraszt a Switch 1 változathoz képest, de őszintén szólva azt hozza, ami elvárható két ilyen fizetős remasztertől.
- Fast Fusion baromi jó techdemó, de játékként azért elég retro és szerintem hamar rá lehet unni, a multija meg nem tudom, régiófüggetlen-e, de szerintem EU-ban hamar ki fog halni.
- Az ingyenes upgrade-ek Super Mario 3D World, Odyssey és Wonder alapján azt hozzák, amit igazából anno a PS5 és Xbox ingyenesek is tudtak: tisztább kép, magasabb átlag fps, jó rájuk nézni és még jobb velük játszani.
- Az egér egy aranyos gimmick, de azért nem egy rendes PC egér. Stratégiáknál szerintem jópofa alternatíva lehet, Cyberpunk alatt nagyon nem tetszett, kíváncsi leszek az új Metroid Prime milyen lesz vele.
- A Pro Controller 2 nagyon fasza, egyértelmű fejlődés az első után, bőven jobb egy Xbox kontrollernél, de számomra a DualSense továbbra is etalon a gyári kontrollerek közül.Összeségében belerepült egy 10-15 óra 5-e óta és így, hogy nem volt huzamosabb ideig Switchem egy korrekt, jó konzolnak érzem, de azért ha Switch Prónak hívnák 2-es helyett nem húznám fel a szemöldököm.
-
Crvsh3R
senior tag
Simán fel lehet szedni ezeket az edzett üvegeket a gyári védő fólia sérülése nélkül? Nekem simán felment a Spigen-es (felhelyező keretes) buborék nélkül, de valamiért fényes háttér esetén apró színes szálakat látni az üveg és a kijelző között. Gondolkozom, hogy lecserélem, zavar már csak a tudat is.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #6094 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Synology NAS
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen házat vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Nintendo Switch +2 dbjáték
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest