Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • MirP05

  csendes tag

  Sziasztok!

  Nem tudom, hogy jó helyen-e járok, de egyszerűen nem tudom megoldani azt, amit szeretnék, remélem itt kapok rá tanácsot, mert végiggugliztam már 2 napot és semmi olyat nem találtam, amit használni tudtam volna.

  Van egy Debian rendszerű szerver, melyre fel lett telepítve egy JBoss webalkalmazás, ami a WildFly szervert használja és böngészőből a
  http://1.2.3.4:8080/web/portal címen érem el, az admin rendszert pedig a
  http://1.2.3.4:8080/web/admin címen.
  Ezekhez szeretnék domain neveket hozzárendelni, úgy, hogy az első elérhető legyen a http://portal.mydomain.hu, a második pedig a http://admin.mydomain.hu címek alól.
  A domain kezelőben csak IP-címet lehet megadni, amit meg is adtam, de így még mindidg nem oké, mert most csak így érem el az oldalt: http://portal.mydomain.hu:8080/web/portal.
  Azt már tudom, hogy a domain a default 80-as portra néz, ezért feltettem egy webszervert, az Nginx-et, hogy ennek közbeiktatásával proxyzza a kéréseket. Most a http://1.2.3.4 és a http://portal.mydomain.hu oldalakon bejön az Nginx kezdőoldala, de itt megállt a tudomány.
  Egyszerűen nem találok sehol leírást, hogy az Nginx beállítaiban mit és hogyan kellene beállítani, hogy a webalkalmazást varázsoljam oda.
  Aki tud segíteni, legyen szíves írni. Előre is köszönöm!

Hozzászólok Aktív témák