-
PROHARDVER!
Hasznos információk, tanácsok:
Hozzászólok Aktív témák
-
Bon3ss
veterán
Az első szám címe érdekelne, ami kb. 30mp-ig szól!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Bull Boss
senior tag
Ha már Jimmynél tartunk valaki tudja honnan tudnám leszedni Kisfiam (Legszebb könnyek) cimű számát ?
-
qdak
addikt
zene cimeket szeretném tudni köszike : )
28-10-08_0912
28-10-08_1039
28-10-08_1200 Fankadeli
28-10-08_1418(Don Hedo) ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ
-
dragonfx
veterán
Mostanság játszák roxyn hajógyárin...egy mély baxxusos hang ismétli kissé elektronos styílusban..."Hey man"...valszeg ez a szám címe..de előadója??
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Soja
aktív tag
Ennek a számnak érdekelne az előadója és címe, ha valaki tudja... :
[ Szerkesztve ]
-
driver18
tag
Sziasztok.
Egy előadóra és egy számcímre lennék kíváncsi. Mostanában elég sokat játszák a rádiók ezt a zenét. Egy férfi énekel benne valami ilyesmit: baby, baby blue.
Előre is köszi a segítséget.
Nem rossz dolog a magány, ha van veled valaki!
-
ChromeX
addikt
na a következö lenne a kérdésem: royxn nyomják és kb ennyi a lényeg: say clap your hands everybody comeon.say clap your hands everybody...
találtam ilyen címmel dolgokat a youtubeon de azok nem azok amit én keresek szerintemBattleforge-> Skylords Reborn F2P https://forum.skylords.eu/
-
ogy
csendes tag
De jó, hogy ráakadtam erre a topikra.
A fiam szokta nézegetni a youtube-on az NFS-es videókat.
Ami [link] ez alatt megy először, az érdekelne.
Üdv mindenkinek!
-
rien
senior tag
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
qdak
addikt
zene a zene lista also mix e érdekelne h mi, meg a többi si persze de ők már régiek
kösziköszi
(Don Hedo) ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ
-
pampika
őstag
válasz
pampika #3988 üzenetére
Fentebb kerestem egy dalt, amit egy hölgyemény énekel.
Most sikerült a rádióból fevenni egy részt belőle.
Bár igaz, hogy nagyon ótvar minőség és halk és hullámzik, de jól felhangosítva felismerhető, ha valaki ismeri a számotitt található a részlet, hátha valakinek ismerős lesz: [link]
-
Flow
senior tag
Üdv! Énekeltünk múltkor egy singstar dvd-ről egy dalt, de nem emlékszem a címére, ezt lenne jó kideríteni. A klip: fekete-fehér, egy lakókocsi előtt alakok, dobermann-ok megkötözve, a stílus rock.
[ Szerkesztve ]
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
nemtommi
senior tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy ki az előadója a Generali biztosító reklámzenéjének?
(20 év körüli srácot agyament apja vigyázza)[link]
Előre is köszi!
Üdv.:
nemtommi[ Szerkesztve ]
-
sztothj
tag
Hali!
Amit keresek az egy disco zene. Nő énekel és valami olyasmit, hogy "....magic in your eyes....hypnotize....". Kerestem mindenfele de nem lelem. Azt hiszem, hogy valami DJ követte el ezt a művet.
Köszi előre is.TJ
Az idő a legjobb tanár - eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli.
-
Aladdin
aktív tag
-
rien
senior tag
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
qdak
addikt
hello 1:54 kor mien szám van bele vágva a zenébe ? (dj valium ugrik be de nam találom)
(Don Hedo) ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ
-
Zola007
veterán
Meg tudnátok mondani annak a számnak a címét, ami ezzel a dallammal kezdődik: [link]
Csak ennyi jut eszembe és szvsz az eredeti sem zongorán szólt.Thx
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
ha nem menne a data.hu, akkor wiki-n[link]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aragthorg
csendes tag
Üdvözlet, még új vagyok, egy ismerősöm ajánlott titeket. Eszembejutott egy régi szám amit nagyon szeretek, de az istenért nem jut eszembe se az előasó se a számcím.
Kicsit Metálosabb stílusú és csak annyi fix hogy az eleje úgy kezdődik hogy az énekes hirtelen beordítja hogy: Ú Á-Á-Á-Á zúzósabb filmek alatt szokott futni.
A 4143. post láttán vettem a bátorságot hogy ezt ideírjam, hálás lennék bármiféle ötletért -
bandus
addikt
üdvözlet!
hallottam a rádióban egy zenét, mai modern diszkózene, ésmindenféle városneveket emlegetnek benne. new yorkra, és riora tisztán emlékszem.nem adípdistől a san fransisco
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
ChromeX
addikt
nem rég kérdeztem én is most tovább adom a tudást: Desaparecidos vs WMJ - Ibiza
Battleforge-> Skylords Reborn F2P https://forum.skylords.eu/
-
JetiRulez
őstag
Hali!
Az új mandulás Mars csoki reklámjában lévő zene címére lennék kíváncsi.
Köszi."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
keszegduda
őstag
Helló!
Azt hiszem az RTL-en megy egy media markt-os reklám, az alatt pedig egy nagyon jó zenebejátszás. Valaki esetleg tudná a címét, nagyon örülnék neki.
Köszi előre is! -
ChromeX
addikt
válasz
JetiRulez #4187 üzenetére
ez neked és keszegnek: kb az összes reklám zene címe fenn van kersgéljetek
Battleforge-> Skylords Reborn F2P https://forum.skylords.eu/
-
Zola007
veterán
Hallod-e, 2 hónapja zúg az egyik kollega fülében, de nem bírt rájönni hogy mi a címe.
Mondtam neki, hogy játszon belőle zongorán, hátha meg tudjátok mondani mi az
Mégegyszer 1000x thx[ Szerkesztve ]
-
Ndruu
MODERÁTOR
válasz
HardSanyeee #4084 üzenetére
Harrrr!!!! ️Gyűjtök: zárakat és lakatokat
-
Ndruu
MODERÁTOR
-
kavicssli
addikt
Sajnos nem vagyok benne ebben a stílusban ezért a segítséget szeretném kérni tőletek hogy ennek a számnak mi a címe?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Ndruu
MODERÁTOR
válasz
kavicssli #4195 üzenetére
Videó végén, utolsó 5 másodpercben
[ Szerkesztve ]
-
Brian_RL
aktív tag
Hollandul tudók előnyben!
[link]
Hozzászólok Aktív témák
- Hobby elektronika
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Komoly Covid Kocsma
- Laza koronavírus topik
- [Re:] AOC G2460PF 144Hz 1ms
- [Re:] 2.5" HDD Bazár!!! Jó áron!!!
- PlayStation 5
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Klíma Webáruház, olcsó klímaberendezések hűtésre, fűtésre!
- Szép Dell Precision 7520 Tervező Vágó Laptop -60% 15,6” i7-7820HQ 32GB SSD+HDD FHD QUADRO M2200 4GB!
- Samsung Galaxy S6
- (ÚJSZERŰ) LENOVO THINKPAD X1 CARBON 6TH (i5-8250u,8gb,1TB SSD, fhd, gyári gar.,magyar bill.,LTE)
- PC | i7-7700 | GTX 1070 | 16 Gb RAM | 1 Tb HDD | 512 Gb SSD | ASUS ROG SWIFT 180 Hz monitor
- Sony Xperia XZ1 Compact 32GB + 32GB Samsung MicroSD kártya
- ASUS Dual series GeForce GTX 1050 OC edition 2GB GDDR5
- Cooler Master MasterLiquid Lite 240 univerzális vízhűtés (MLW-D24M-A20PW-R1) AM4
- Korrekt gamer alap! i5-7500, Asus Maximus IX APEX, Crucial Ballistix 2*8GB, SSD, HDD, 600W
- ASUS Rog Strix RX VEGA56 OC 8GB HBM2 2048bit eladó! Dobozos, garis
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: INNObyte Informatikai Zrt.
Város: Budapest