Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab X1/X1C, P1P-P1S és A1 mini tulajok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpi6k
addikt
Ez a Júni 8-as Cyberpunk 2077: Phantom Liberty megjelenés már hivatalos?
Intel & ATI
-
CzG001
tag
Nem. Az a bemutató időpontja a Summer Game Fest-en lesz elsőként a sajtónak mutogatva, hogy mikor jelenik meg az még rejtély.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING, AMD Ryzen 2700X, Corsair 16GB 3200MHz Vengeance LPX Red KIT, Inno3D GeForce GTX 1660 Super Compact, FSP Hyper M 600W, Samsung 860 Evo 500GB
-
tibaimp
nagyúr
Én is így tudom, meg is lepődtem!
Nagyon helyes, hogy függetlenek maradnak. Pont az a szarházi Sony akarta őket felvásárolni, aki annó akkora paláverrel kivonult mögülök a CP2077 előző konzolokon való botrányos rajtja miatt.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
A Molyember
tag
Kar, legalabb megtanitottak volna a csapatot jatekot fejleszteni.
tibaimp: Az a szutyok mogul mindenkinek ki kellett volna vonulnia. Elkepzelni nem tudom, hogy megengedett ilyen diszfunkcionialis termeket arulni, mikozben nagyban kussolnak, vagy rosszabb esetben meg cenzurazzak is a konzolos teszteket. -
Steve1207
veterán
Mit nem adnék, ha anno nem vásárolják fel és baromolják végül szét az Evolution Studios-t és a kis BigBig-et. Lehet később tesznek le valamit az asztalra pár évvel, de amennyire ritka (változatlan) az autós felhozatal jelenleg nagyon hiányzik egy ilyen fejlesztőcsapat mára
Egy balulsikerült játékstart után (ami jellemző rájuk) a CDPR is kb a levesben végezné pár év után, ha rajtuk múlna.
Amit a DriveClub-ból kihoztak azon a hardveren és amennyi aktív játékossal rendelkezett végül (a kezdeti kis bénázgatás mellett) máig hihetetlen. Lehet szimplán csak féltette a Sony a közelgő Turismo részt, hisz rengeteg ponton az őshardveren sokkal jobb megvalósításokat mutatott fel (autók, hangok, vezethetőség se volt rossz hiába arcade, az időjárás viszonyok és ezek a pályán mutatott képe). Egy következő rész meg eléggé wow lett volna, ha csak szintentartják a játékot az adott hardvereknek.
De összképre néhol máig még a 7-nél is: Gran Turismo 7 vs Driveclub
.
-
tibaimp
nagyúr
Baszki!
Mi ez a Driveclub...attól az ablaktörléstől lesett az állam!!!szerk:
Ez nincs PC-re?
Ez tuti, hogy amit írtál az van. Úgy mosta le a GT-t, mint a huzat.[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
nubreed
veterán
Dehogy. Elindult valami hülye pletyka, mert az egyik lengyel "CDPR -hoz közeli csóka" szerint simán lehet, hogy júniusban jön a Phantom Liberty. Aztán ahogy az lenni szokott, a sok agyhalott n+1 -iknek való Youtuber felkapta az infót és elkezdték terjeszteni. Végül is ebből élnek, de akkor is. Amúgy szerintem idén ne számítsunk rá. Jobb esetben is jövő tavaszra tippelném.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Steve1207
veterán
A hóvihart és ahogy mindezek váltakoznak ki ne felejtsd
(#7) tibaimp: csak PS, de lekerült a store-ból is 19 vagy 20-ban. Volt motoros DLC és VR verzió is, szóval elég szépen kinőtte magát a gyér start után. És valami 10m+ játékos az egész élettartam alatt, de nem hozta úgy az eladást és akkorra már kukázta is a Sony a stúdiót. Talán páran a Codiemastershez kerültek végül.
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Semmi esély nem volt arra, hogy ez a pletyka valós legyen csak egy kicsit is. GOG is ment volna velük, azt meg a többi cég akik ott árulják játékukat tuti, hogy nem engedték volna.
HP EliteBook 8470p és EliteBook 820G1 EGYBEN (hibás kijelzőkkel) - https://tinyurl.com/bdfftn4y
-
válasz
A Molyember #5 üzenetére
A legjobb játék volt az utóbbi időkben. Nem játszottál te azzal érdemi szinten semmit.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
tibaimp
nagyúr
válasz
A Molyember #5 üzenetére
Úgy van, ahogy b. kolléga írja, legalábbis az a része, hogy az utóbbi idők egyik legjobb játéka a CP2077.
-
Armagedown
őstag
Látva a Sunyi exkluzív játékok pc-s portjainak az optimalizását, jobb is hogy nem sikerült megvennie.
Kár, hogy ezután ők is egyen UE 5 játékokat fognak kiadni, jó sok lagal és stutterel.
Ennyire drága volna a saját játékmotor?“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
válasz
Armagedown #14 üzenetére
Ahogy ma már kinéz az a CP2077 az fenomenális. Nem tudom drága volt e vagy nem de így tervezték anno csak hát nem kaptak még egy éveta fejlesztésre. 5. végégjátszásomat tolom vele, de sokszor csak ámulok egy egy helyszínen az időjárással megspékelve.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
A Molyember
tag
A konzolos bukta utan kertem toluk egy Steam kodot cserebe, hatha az majd jolessz, ha mar a penzem utan csak futhattam volna. Hat, nem lett jo. Minel tobbet jatszottam vele, annal inkabb valt onmaga parodiajava a rengeteg glitch, bug, t-poz, terkepen valo ateses, egybites “AI” miatt. Persze, hogy nem jatszottam vele ezek utan “erdemben” (jelentsen ez nalad barmit is) semmit.
Nehez volt egy ilyen technikai szanalmat komolyan venni. Meg akkor is, ha egyebkent megvolt a CDPR-re jellemzo beszippantas. Igy 3 ev utan meg mar hidegen hagy, legyen akarmilyen jo is mostanra.
-
válasz
A Molyember #16 üzenetére
Én Pc-n játszottam, vele. PC kiadás után 1 hónappal játszottam végig.
Olyan Bugba egyszer sem futottam ami problémát okozott volna, ellenben a sztori és a játékmenet sokkal jobb volt mint azt gondoltam volna. És azóta már 5 végigjátszás, folyamatosan fejlődő grafika és számomra a legjobb PC játék ami az utóbbi 5 évben megjelent. A legjobb.
Azt hogy mi volt konzolon leszarom, pedig van PS5 meg Switch is itthon. Azt hogy Steamen se volt jó neked az meg egyéni probléma , szerencsére voltunk nagyon sokan akiknek érdekes módon jó volt és élveztük.
leírtam akkor is a véleményem, [link]
voltak apró bugok, de aki erre akart figyelni az erre figyelt aki meg látta a mögöttes tartalmat az élvezte a játékot.Ma meg már a csúcs minden szinten. Szóval ha van Steam kódod nyugodtan tedd fel , minden szinten felső kategóriás játék.[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz
A Molyember #16 üzenetére
Én fél évvel a megjelenés után játszottam végig, és szerintem egész jó volt, de semmi extra. Az egyik legjobb aspektusa az a legnagyobb lehúzása is volt egyben: a profi bélgyilkos helyett alkoholista rokkerré vált John Wick karakter.
Az viszont nagyon fura, hogy most így pont 2 évvel később újrakezdtem, és nem kevesebb, hanem több furcsaságba futok bele. Egyrészt grafikai és "AI" útvonalkeresés glitch-ek, néha egy-két kifagyás (random elővillanó és eltűnő tükröződés effektek és decal-ok, fősztori beszélgetés végén "részeg" NPC-k, akik alig találnak vissza 30m-t az autójukig állandó jobbra-balra vizslató apró korrekciókkal "remegve", ilyésmik - és nem tuning miatt fagy ki, a mostani PC-met technikailag már nem is igazán lehet tuningolni, gyárilag kimaxolva jönnek már ezek a hardware-ek...).
A Basilisk-et még most is gáz vezetni, pedig a lore szerint baromi jó móka. (Mondjuk az adja a játékvilág legjobb sex jelenetét, de a vezethetőség paradox story.)Nem értem, hogy mivel nem készül már új játék ezzel a motorral, mi értelme van olyan grafikai effekteket belepakolászni, amikhez nem elegek a mai hadrware-ek.
Közben bele lehet néha futni Half-Life 2 színvonalú textúrákba itt-ott (kalapálhatták volna inkább az ilyen kis apróságokat, amiket "úgy felejtettek"). Talán akkor lett volna még egy kis értelme, ha a nem annyira régi megjelenésű TW3-NG is megkap minden ilyet párhuzamosan, de úgy tűnik, hogy az két eltérő branch és azzal tényleg nem akarnak már foglalkozni.
Mekkora forgalmat várnak attól a DLC-től?TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
A Molyember
tag
Annyira nem egyeni problema, ha meg te is leirtad, hogy szinte mindig van valami kiabrandito dolog, de mar hozzaszoktal. Azt is irhattad volna ehelyett, hogy bevettel egy jo nagy adag copiumot.
En nem nagyon akartam arra figyelni, hogyha behivom a kocsimat olyan bugba fog torkollani a tortenet, hogy atvagja magat egy egesz kocsisoron a piroson, magat roncsolva, majd a muvelet vegen felig beleclippel, felig beleakad egy teherauto lokharitojaba, majd felrobban a gcibe. De ha mar igy tortent, kenytelen voltam amulattal figyelni az esemenyeket.Jot rohogtunk az ilyeneken az asszonnyal, amolyan keseredes “oh this fucking game” felkialtassal, de az ilyenek aligha segitettek a beleelest. Egy ido utan inkabb abbahagytuk, mint, hogy allandoan kiszakitson valami az immerziobol.
De ezt embere valogatja, ki mennyit hajlando elnezni egy jateknak, ami amugy alapjaiban megnyero. Azonban nalam a kezdeti szar tapasztalatok, raadasul ket kulonbozo platformon, teljesen bearnyekoltak azt is, ami jo lenne benne.
-
Steve1207
veterán
Én SX-en toltam két héttel a megjelenés után, 200+ óra belekerült egyhuzamban. Ez idő alatt 3 térképen átesés, volt úgy 15 emlékezetesen vicces bug a mozgó tárgyak, autók miatt és itt kifújt. Semmi se törte meg egyik végigjátszásnál se a játékot, max az idióta npc-ket lehet felhozni. Az, hogy a 8 éves konzolokon milyen állapotban volt, na paff. Szerintem, ha nincs a rinya, ennél messze jobb eredményeket kaptunk volna végül. Persze a sírás megy a csúszáskor is bőven, ha meg kiadják bugosan akkor már mégse olyan jó végül és hisztiznek a refundért.
Ettől függetlenül kellett egy ilyen eset már a piacra, de nem ekkora mértékben, mert ha így megy 10 év múlva az eddigi évi 5-6 nagyobb komplexitású játék helyett az adott kategóriában majd csak 1-et kapunk és ugyanúgy bugosak lesznek.
(#18) janos666: amúgy a megjelenési állapot az 1.2x-es, 1.3 (kezdetéig) patchig teljesen jó volt nálam, ami nagyon gyorsan jött, amit utána fél éven keresztül összebohóckodtak az nevetségesebb. Az 1.3-tól felfelé, tele volt hibával az 1.6-ig és addig sok ponton rosszabbul is nézett ki, mert visszabutítás zajlott a régi konzolok miatt. A gyökér grainy layer a látótáv miatt meg nevetséges, ami bekerült 1.3 után (nem a mozi effekt meg ilyen hülyeségek, azokat kikapcsolom), de valamit elkezdtek használni főleg épületeknél és távolsági tárgyaknál, ami állóképnél szebb eredményt, de mozgásban sokkal gagyibb hatást kelt és nem olyan fluid, mint a kezdeti változat. Ez amúgy elég sokat javult az 1.5 és 1.6 között szerencsére.
.
-
Xaels
félisten
válasz
Steve1207 #20 üzenetére
Azért ne kenjünk mindent a játékosokra. Kőkemény pénzért árulták az előző generációra, és csak arra, a gyűjtői kiadásokat. Nagy mellénnyel bejelentették, hogy kész a játék és "aranylemezre" került, majd olyat nyilatkoztak, hogy meglepően jól fut konzolokon és ezek után csúsztatták a megjelenést. Ezek mellett gőzerővel ment a marketing, feltüzelték a játékosokat. A sajtó meg adta alájuk a lovat a sok 10/10-zel, igaz saját videót nem közölhettek és a tesztek is csak megjelenés napján kerülhettek ki...
Nekem PS4 Pro-n volt akkoriban. 30fps-t sem tudta tartani, sok helyen 10m-re levő dolgokat rajzolta ki, az AI nem is létezett. Olyan gamebreaking bugok voltak és már a bevezető küldetésben amit mindenhol mutogattak, hogy csak pislogtam. Az irányítás egy kupac... a haverom akivel közösen vettük meg 0,5-1óránként crashelt, párhuzamosan haladtunk benne és küldözgettük egymásnak a képeket/videókat a bugokról mert mindketten teljesen másokat tapasztaltunk. Pár hete feltettem az állítólag kikupált nextgen verziót PS5-re. Nem telt el 15perc és crashelt, az irányítás botrányos maradt és a csillogó-villogó máz alatt még mindig rengeteg sebből vérzik.
Aki szerint ez az utóbbi évek egyik legjobb játéka, na őket csak sajnálni tudom, mert biztos, hogy nem volt szerencséjük igazán jó játékokhoz...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Nem áll jól a CDPR részvények árfolyama és kell valami pletyka, ami felnyomja...?
"Sum ergo cogito; cogito ergo dubito" - Jonathan Hepburn
-
bence1024
tag
Vajon fizikában még mindig bucira veri a San Andreas?
-
kilua
senior tag
Bár nem nagyon érdekelnek a játékaik, de helyes. Már így is szét vásárolták ami Európából megmaradt mindenféle ázsiai és amerikai cégek.
-
Szeretném itt is nyomot hagyni annak, hogy nem akarom, hogy az MS és a Sony felvásároljon független játékgyártókat. Maradjon meg a piac.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Wesder
félisten
válasz
Armagedown #14 üzenetére
Nem arról van szó hogy nem sikerült megvenniük, hanem hogy szó se volt róla.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
it A CD Projekt vezérigazgatója jelezte: cége nem eladó, még a Sonynak sem.
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen TV-t vegyek?
- FireFox1996: 2023-as őszi fórum peca
- Xbox Series X|S
- Starfield
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Irodabezárás: törésponthoz érkezett a Twitter
- E-roller topik
- Honor 90 - modellalkat
- További aktív témák...
- Eladó Konfig! I5-9500 256GB SSD 1TB HDD 16GB DDR4 RX6600 8GB!
- Nagyon szép - Macbook Pro 15" 2016 gyártás - 4 mag i7, 16GB, 100% - garancia, HU/UK (A2)
- Nintendo Switch V1 32 + 128GB
- Mint az új - Macbook Air Retina 13" M1 - 2021 gyártás, Apple garancia, HU/UK (05)
- Nagyon szép - Macbook Retina 12" - 8/256GB, garancia, EN/HU, gold (A1)
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest