Hirdetés
- RAM topik
- Apple notebookok
- Extrém tuning: már 12,6 GHz felett hasítunk DDR5 RAM-mal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- Autóhifi
- Az MSI bemutatta az első UHBR20-as DisplayPort 2.1-gyel szerelt, 4K-s monitorát
- Akciókamerák
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
10 percre meg lettek fogva a kínaiak.... Többre nem.
-
lordEVO
tag
Sokan felvannak ezen haborodva, hogy mennyire szemet ez az usa. Kozbe, ha forditott lenne a helyzet kina meg jobban szankcionalna amugy abban biztos vagyok. Sot mindanyiunk rabszolga lenne. Ossze tehetjuk a ket kezunket, hogy az usa ul a tronon es remelem ez a jovoben nem is lesz maskent.
-
kakuk.tamas
addikt
Simán megtehetné Kína, hogy keményen fellép, volna mivel megfogni amerikát, meg az úgy mindenkit, ha nagyon akarnák.
És az én életembe, vásárlási szokásaimba, döntéseimbe egyik másik ország se szóljon bele. Vannak nekik is határaik, azon belül focizhatnak, amúgy pofa be.Mindenbe belepofáznak, aztán csodálkoznak, és sírnak, ha egy Boeing 737 Max landol a fehérházba véletlenül…
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Fred23
nagyúr
Helyes, így tovább!
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #5 üzenetére
Szep dolog a "szabad piac" amig a "jofiuk" ~ Nyugat nyernek, ha nem, akkor meg ki kell beloluk szankcionalni a szart is
[ Szerkesztve ]
-
Victorio
aktív tag
Az USA már a látszatra sem ad, már indok se kell.
Azt az országot szankciózza amelyiket csak akarja, oda küldi a demokráciát pár repülőgép-hordozón ahova csak szeretné.
Tapsoljunk, megvan a világ új ura.Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
Csaber
senior tag
Te ezt nem gondoltad végig ...Kína naggyából mindent ellop semmiért sem hajlandó fizetni ...úgy hogy az állami támogatás miatt/ mellett könnyű piacot szerezni az ár miatt...megdöglik egy nagy kínai cég csinálnak másikat ...mire egy nyomi per is végére megy 3-5 év ...nézd végig a kínai autó kínálatot , pl a matiz/spark...anno olyan szinten lemásolták hogy csereszabatosak az alkatrészek .....
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Jó nagy szarban lennénk, ha az acélgyártást levédették volna akkor amikor kitalálták. Vagy az iránytűt, vagy a kerekesszéket. A gyufát. A papírt. A nyomtatást. És még lehetne sorolni.
Szerintem több meghatározó dolgot adtak az egész világnak, mint elloptak. Ha ezeket maguknak akarnák, kb az őskorba repülnénk.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Acélfarkas
senior tag
válasz kakuk.tamas #11 üzenetére
A gyufa magyar találmány, hé. És a nyomtatás se kínai találmány.
[ Szerkesztve ]
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
lordEVO
tag
Ez mar reg nem szabad piacrol szol, hanem nemzet biztonsagrol.. de hagyjuk is, mert legepeltem egy szep nagy kommentet elobb erre az uzenetedre, hogy mi a velenyem azokrol a dolgokrol amit irtal, de kifagyott az ms edge az iphone-omon, szoval le nem irom megegyszer. Ez az atkozott nyugati technologia es bongeszo! Nem tud valamelyikotok e helyett valami jo kis ruszki vagy kinai bongeszot ajanlani?
-
Dr. Akula
félisten
És mi lenne, ha nem szállítanának hamisított pólókat meg cipőket az USA-ba? Kicsit drágább lenne az élet a csóróbbaknak, így már csak 5x jobban élnének mint mi, nem 10x.
-
törölt tag
Akkor koppintsák le licensz nélkül, szerintem belefér az opensource filozófiába, egy nagyobb jó érdekében (*párás szem*), aztán ha ebben is önellátóak lettek, az USÁnak nem marad más, mint a gyászukat lapostévék loot-olásával enyhítő csőcselék + egy aktuális trottyos elnök, aki azt sem tudja súgógép nélkül, hogy melyik bolygón van, és további szép kilátások.
-
Meridian
senior tag
nem látom hol probléma ez a kínaiaknak... mindent elloptak már ugyanis ami a kezük ügyébe került... vagyis, na, nem elloptak, hanem lemásoltak.
-
ddekany
veterán
válasz #94257664 #21 üzenetére
Amúgy jelen ügyben mindegy, hogy RISK-V, vagy ARM, mivel itt nem az utasításkészlet architektúra (ISA) licencelése lett tiltva, hanem annak egy konkrét megvalósításáé. Persze a legbiztonságosabb, ha az ISA-val sem tudja ezt a jövőben megtenni az USA, de nem tudom annyira durva lépés reális-e egyáltalán. De ha nem másolnak, egy ilyen nagy teljesítményű mag megtervezésénél szinte mindegy, hogy RISK-V, vagy ARM. Ha meg másolnak... akkor ARM-es másolni valóból sokkal jobb a felhozatal. (Persze biztos, hogy a legtöbb dolgot módosítással fel lehet használni egy RISK-V megvalósításban is.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest