Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiszta hülyék az emberek, hogy nem akarnak fizetni azért, hogy lehallgató készülék legyen a házban!
हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे हरे राम हरे राम राम राम हरे हरे Góranga!
-
Szemjuel
tag
felkészül az AI üzletág
-
Zirowe
nagyúr
Remélem nem szüntetik meg egyhamar, olcsó okoshangszóró és az egész lakást irányítom vele.
Vagy legalább megszűnés után oldják meg a HA-val való életbentartást.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
nemlehet
őstag
Igazából én azt látom ezzel is mint a Siri-vel. Eleinte tök menő, meg izgalmas, de aztán csak a felhasználók nagyon kis része használja napi szinten.
Személy szerint én se igazán látnám értelmét a saját életemben, hacsak nem full automatizálást szem előtt tartva épül/újul meg a ház 1-2 smart eszköz vezérléséhez tök fölösleges.Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
strogov
senior tag
Ha jól értem itt konkrétan a hang asszisztensről van szó, nem a hangszóróról. Szerintem mint smart home az amazon elég jól áll. A hangasszisztens viszont egyrészt nagyon keveseknek érdekes, másrészt a generatív algoritmusok eléggé átalakítják a területet. HA alatt is most az a menő ha szépen választékosan osztja az észt. Ezzel a klasszikus parancs alapú megoldás hosszútávon nem lesz versenyképes. Az emberek elvárják majd, hogy a hangasszisztens is "értse" amit mondanak neki, és úgy válaszoljon mint egy ember. Nem gondolom, hogy ez nagyon távoli jövő. Teljesen jogos, hogy átalakítják a részleget.
-
Neurotoxin
őstag
Siri-t leginkább akkor szoktam használni, amikor nem akarok a készülékekhez nyúlni (lustaság többnyire), hogy megkérdezzem hány óra van vagy hogy milyen időjárás lesz az adott napon..
"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.
-
syberia
veterán
[link] 🤡
People will forgive you for being wrong, but they will never forgive you for being right, especially when events prove you right while proving them wrong
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
it Több száz dolgozót küldenek el az Alexa-divízióból. Számos más ágazatban is leépítéseket hajtott végre az Amazon.
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Szennyvízcsatornának nevezte Musk platformját Párizs polgármestere
- Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest