Hirdetés
Hirdetés
-
Xbox Game Pass [2024] - Az extra szeptemberi lista
gp Az elkövetkező időszakban többek között a Frostpunk 2-t kapjuk meg.
-
Megújult a Linkin Park
lo Megújult a Linkin Park, az új énekes Emily Armstrong, amit egy egyórás élő koncerttel jelentettek be.
-
Bajban az Apple, nincs kereslet az iPhone 16 Pro mobilokra?
it Az iPhone 16 Pro modellek rövidebb kiszállítási ideje az elemzők szerint annyit jelent, hogy nincs az új készülékekre nagy kereslet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
tiszta hülyék az emberek, hogy nem akarnak fizetni azért, hogy lehallgató készülék legyen a házban!
Peace is a lie, there is only passion...
-
Szemjuel
tag
felkészül az AI üzletág
-
Zirowe
nagyúr
Remélem nem szüntetik meg egyhamar, olcsó okoshangszóró és az egész lakást irányítom vele.
Vagy legalább megszűnés után oldják meg a HA-val való életbentartást.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
nemlehet
őstag
Igazából én azt látom ezzel is mint a Siri-vel. Eleinte tök menő, meg izgalmas, de aztán csak a felhasználók nagyon kis része használja napi szinten.
Személy szerint én se igazán látnám értelmét a saját életemben, hacsak nem full automatizálást szem előtt tartva épül/újul meg a ház 1-2 smart eszköz vezérléséhez tök fölösleges.Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
strogov
senior tag
Ha jól értem itt konkrétan a hang asszisztensről van szó, nem a hangszóróról. Szerintem mint smart home az amazon elég jól áll. A hangasszisztens viszont egyrészt nagyon keveseknek érdekes, másrészt a generatív algoritmusok eléggé átalakítják a területet. HA alatt is most az a menő ha szépen választékosan osztja az észt. Ezzel a klasszikus parancs alapú megoldás hosszútávon nem lesz versenyképes. Az emberek elvárják majd, hogy a hangasszisztens is "értse" amit mondanak neki, és úgy válaszoljon mint egy ember. Nem gondolom, hogy ez nagyon távoli jövő. Teljesen jogos, hogy átalakítják a részleget.
-
syberia
veterán
[link] 🤡
https://howbad.info/
-
Dr. Akula
félisten
Jó pénzért előre megmondtam volna ezt nekik, akkor egy csomó manit megspóroltak volna azzal hogy el se kezdik. Megspórolták a tiszteletdíjamat, most így jártak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bajban az Apple, nincs kereslet az iPhone 16 Pro mobilokra?
- Tesla topik
- Milyen egeret válasszak?
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kedvenc zene a mai napra
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Részletfizetés SZLA , GAR, Lenovo Legion Pro 7 I9-14900HX , 32 GB , 1TB ,4080 12gb VGA
- ELADÓ LOGITECH G27
- SONOROUS prémiumkategóriás TV állvány
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen