Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS PRIME Z890-P WIFI
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
Nagyonfontos döntést hoztam. Elegem lett a "3 hét alatt kapok 2 partot, ami hulladék, és T1, T2..." 93. napon tartok, de ma nem szedem össze, hanem előlről kezdem. Kicsit fáj a dolog, mert 3 hónap lázas gyémántszedéséről van szó, de muszály vagyok, mert az előtem szólók is igazolták, hogy jobbakat ad, valamint öcsém 25 ös Driverje is bizonyított már! (7. napra pro sport T3 motor....
Arról nem is beszélve, hogy akárhol próbálok szerezni T1 T2 JÓ!! partokat semmit nem ad. Majd talán most sikerrel járok.
Kérlek titeket állítsatok le msot, ha esetleg rossz tapasztalataitok van.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő