Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
dragonfx
üzenetére
amit nyersz kocsit nem lehet eladni csak amit alapba pénzért veszel.
a rendőrök később jóval keményebbek lesznek ahogy a versenyek is.Akadni a játék nem akad...van már megoldása..nem mondom el megint de ha visszaolvasol akkor megtalálod..
a megtett km-et mutatja a startisztika..
Amiken jókat kacagtam (már bocs):
-kocsik alá neon
-lámpák, ablakok sötétíhetőségetényleg ott tartunk hogy ezek fontosak egy autos játékban?
Ha a többség ilyen dolgokat tart fontosnak akkor ne is csodálkozzunk hogy sokan félkész játékokat adnak ki a kezük közül... -
feka007
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Könnyen lehet ezen segíteni... Start menű->verzélőpult->programok telepítése & törlése->kiválasztod a játékot, és delete, és jobb lesz a napod

Tényleg, elfelejtettem értékelni a játékot:
Kezdjük a pozitívumokkal: az Uninstall opció kiválóan működik
Negatívumok: kiadták ezt a trágyát
Pro Street egy ötcsillagos ütős játék volt ehhez képest, pedig azt hittem annál már nem lehet jobban elcseszni, de tévedtem, ez elsöprő csapást mért az eddig legszarabb nfs címet viselő PS-re... Sztem ezek arra mennek, hogy minél szarabbra csinálják... EA név mostmár tényleg egyet jelent a szarral.
(legalábbis ami belső fejlesztés, Crysis pl nem az) -
feka007
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Rég ezt csinálják már... Carbonból azt ígérték, hogy hetekkel a full előtt lesz demo, de aztán mégiscsak 1-2 nappal a full előtt lett, hogy ne tudják visszamondani túl sokan az előrendelők... MW-nél asszem már 1-2 héttel előtte kiadták, mert az azért még nem volt rossz cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(legalábbis ami belső fejlesztés, Crysis pl nem az)