Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProZsolt
tag
Flimo, reszben egyetertek veled, epp ezert nem kezdtem el lassan haromnegyed eve. Sajnos nekem a fogyasztas elegge fontos, mivel 24/7-ben menne. Egy ketmagos Atom siman ellene az egesszel, nem izzasztana meg. Viszont ahogy irod egy "normalis" alaplappal szinte olcsobban kijovok.
Pali79, igen amit talaltal alaplapot azon 4 sata van, viszont csak egymagos
misk@ Ezek az alaplapok igeretesnek tunnek, ha 30k alatt adnak oket akkor instant get. -
ProZsolt
tag
Bennem is erlelodik nyar eleje ota egy NAS epitese,csak meg nem szantam magam ra.
Alaplapnak az MSI IM-945GC lapot neztem ki(dual atom, 2xGb Lan, 4xsata!!!),csak sajnos ez nem kaphato magyarhonban. Ezet neztem alternativakat:INTEL D945GCLF2 vagy ASROCK A330GC ,de ezeken sajnos csak ket SATA port van., ezert kene hozza valami sata bovitokartya
Melle 4x 1,5TB WD GreenCaviar
RAM,haz,tap,IDE kisvino oprendszernek van itthon.
Egeszre egy Ubunt vagy Debian Server menne
mdadm-el lenne sw raidba kotve.Nalam kritikus pont az alaplap, mivel az atomos lapokon a fent emlitett kivetelevel, csak 2 Sata port van. Az egy bovitokartyahelyet, meg nem szeretnem bealdozni, hatha a kesobbiekben boviteni szeretnem, ezert tartok meg a tervezesnel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő