- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Gaming notebook topik
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Flash SSD
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecke78
senior tag
Nálam is jött és ment is vissza , toljátok csak toljátok.....
-
nubreed
veterán
Akkor se kéne ha ingyen adnák.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Pioneer
senior tag
Ótvar nagyon a kép minősége, igazi kínai "minőség".
Részletek hiányoznak (mosott, maszatolt képminőség) hiába a legújabb 4K-s model.PROFESSZIONÁLIS Delid/Re-lid LGA 1155, 1150, 1151, 1200, 1700 és 2066 Procikhoz. GARANTÁLT MINŐSÉG!. Link: https://hardverapro.hu/apro/professzionalis_delid__re-lid_lga_1155_1150_1151_garantalt/friss.html
-
hardzsi2
aktív tag
Azt látom, hogy az alsó szegmenst uralják: The 7 Best TVs - RTings
Nyilván az eladások volumene a sima LCD, amiben erős lehet, viszont számomra érdektelen - részemről a plazma után csak OLED jöhet...
flood-resistant mirror driller (cuccok: Skylake NUC és Xbox One X)
-
-
-
fecke78
senior tag
válasz
Donki Hóte #11 üzenetére
Hisense 55A7GQ
itt írnak róla , persze csak szépet és jót :
Prohardver
Pl itt
Nyilván nem Oled , de hálóba kellet , beértem volna olcsobbal is ,de nem akartam szórakozni a visszaküldésekkel , vicc ami most megy tv fronton , maradt az oled -
aginor
addikt
U7/U8-al jobban jártál volna, bár a szoftver ott is "ugyanaz". Számomra ez az egyik nagy hátrány a márkának (saját tapasztalatom nincs, csak tesztek, leírások alapján).
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
nexplo
őstag
Nagyot ment, de aki kicsit is utána néz, nem biztos hogy Hisenset hoz haza a Media Marktból... Biztos van olyan készülék amit eltalálnak és jó árban is van, de nekem pl eszembe sem jutna ezt a márkát venni.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
aginor
addikt
Szerintem tartósságban a többi "márka" is elég hektikus tud lenni. Samsungot pl. sokan szidják az olcsóbb kategóriában, de monitorokban még a felső kategóriában sincs rendben a minőség.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
SpongyaBob
veterán
Ha ennyire megy a szekér, jöhet rá a skyshowtime app
Kb. ennyi bajom van a TV-vel, 55U8QF. Zseniális képe van, pedig nem oled.Lumix GX7, i11 White 64GB, AirPods 2
-
Kiskutya
veterán
Nálam egy 65a9g (oled) van most és egyik legjobb tv amit láttam otthoni környezetben. A baj hogy ezek után oled alá nem adnám szívesen!
hmm...
-
-
Chaser
titán
válasz
Donki Hóte #25 üzenetére
mint mondtam van ez samunál is, meg nyilván más gyártónál is
ez egy kiragadott példa, azért több millió másik termékre nem feltétlen mérvadó
személyes tapasztalatom nincs ezzel a gyártóval, sztem nem is lesz, de egy-két kép alápján nem írnám le őket, akkor minden gyártót lehet offolni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Kiskutya
veterán
válasz
Donki Hóte #25 üzenetére
Azért mert valaki kifogott egy rossz panelt? Ilyen képek minden gyártónál vannak ha követed a többi topikot!
hmm...
-
Nem, azért mert kínaiból némi szerencsével kifoghatsz egy jót, mindenki másnál meg az az alap, és néha kifogsz egy rosszat - amit szó nélkül cserélnek. Attól, hogy a te igényszintednek megfelel, és a tiéd szerencsére épp problémamentes, nem jelent semmit statisztikai szempontból. Ahhoz módszertani szempontból olyan ezres nagyságrendű minta kell. Ezen a téren meg annyira nem áll jól a gyártó.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
mad823
senior tag
válasz
parandroid #28 üzenetére
Erről feltételezem részletes statisztikáid vannak.
-
Az első 10 hsz-ből 2 user is problémákat írt a márkával kapcsolatban.
Te szakmaiságot kérsz számon a negatív véleményt írótól (bár nem tudom, hogy milyen szakmaiságot, talán TV szerelőnek kell lenni ahhoz, hogy valaki véleményt mondhasson egy TV-ről
), aztán, amikor valaki elég konkrét hibát mutat be, akkor meg azt írod, hogy véletlenül kifogta
Ha édesapám még élne, akkor most biztosan azt mondaná: A francba!
-
-
mad823
senior tag
válasz
parandroid #31 üzenetére
Tehát úgy gondolod, hogy egy gyártó minden második terméke selejt, és ennek ellenére felértek a dobogó második helyére, és mindemellett profitabilisek is. Közgazdaságtanilag nehéz lenne megmagyarázni, az biztos.
-
-
nexplo
őstag
Egy kicsit parttalannak érzem a vitát, ami nem itt a totyikban" fog eldőlni. Olyan statisztikát amit említesz csak a gyártó lát és gondolom nem is fog nyilvánosságra hozni. Azért abban megegyezhetünk hogy bármekkora számok is vannak, itt Európában nem tarol a márka a többi márkához képest
Én sem vennék ilyen márkát, ha van választási lehetőségem.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
Chaser
titán
válasz
Donki Hóte #30 üzenetére
Az első 10 hsz-ből 2 user is problémákat írt a márkával kapcsolatban.
ez mondjuk fenomenális statisztika, mire is enged következetni?
jah semmire
olednél is vannak esetenként disznóságok, aztán ha páran beírják beleléptek azt se kell venni ilyen alaponparandroid
tudnál linkelni erről hivatalos forrást?janeszgol
felhúzod a statot, nem jó ez így : )_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Kiskutya
veterán
válasz
parandroid #28 üzenetére
Milyen igény szintről írsz? Kb 30 éve foglalkozom műszaki termékekkel több évig benne is dolgoztam szart nem fogok venni hidd el! Ár érték arányt kell nézni! Szerintem ha eljönnél hozzám és megnéznéd hogy mit tud az a9g lehet leesne az állad! A kinai cuccok már rég nem a gagyiságról szólnak mint sok évvel ezelőtt! Már a huawei is megmutatta ''amig ki nem csinálták'' hogy mit tud! Felvette a versenyt a nagy nevekkel samsung meg apple...
hmm...
-
Picivel több, mint két éve épp azért vettem a 65U8QF-et, mert abban a kategóriában a Samsung, meg az LG termékeinek vállalhatatlanul pocsék volt a képe, brutális bevilágítással, jóval kisebb fényerővel, drágábban. Nem bántam meg, jelenleg is nagy megelégedéssel használom.
Persze tudom, hogy QLED fronton azóta már több gyártó, köztük a Hisense is átszokott az IPS panelre, meg az edge ledre, nekifogtak spórolni, de akkor ez a tv jó vételnek számított.
Sokmindenkinek elég ha megveszi a márkanevet, a beltartalom mindegy... és egy Hisense mindig csak fos kínai marad, én az ilyennel sosem tudtam azonosulni. -
Cartmenn
tag
Azt nem tudom mennyire csal a képed,én is lefényképeztem a 3éves LG 75un7070 TVm fekete háttérrel,a tied legalább egyenletesen foltos
amúgy nem ennyire világos mint a képen amit csináltam,nem vészes ennyire ---de elég nudli a Hisense u8qf -tvmhez képest,főleg sötétben (homokórázik mikor a beállításoba megyek bele (4magos proci) -----nem sötétszürke a fekete,hanem szürke ,bár ez is csak sötét jeleneteknél mérvadó és LGről beszélünk) De tudtam akkor mit veszek,mai tudással nem venném már---akkor a méretre mentem a házimozizáshoz
Amit vettél az is alap kategória majdnem ,persze attól még nem kellen ilyennek lennie
-
aginor
addikt
Igen, az HBO, Skydhowtime és még kitudja milyen "kliensek" hiányára. Azzal viszont vitatkozom, hogy ez nem a TV hibája.
Egyszerűsítsük le a kérdést: más márkánál elérhetők ezek? Alapnak tekintjük, hogy legyenek? Ha ezekre a kérdésekre igen a válasz, akkor ez a TV/márka hátránya, aka. "hibája", tehát, ha fontosak ezek, akkor nem ezt a márkát fogod választani még jó ár esetén sem.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
aginor
addikt
Manapság már nem csak. Semmit nem érsz bitang képminőséggel, ha nem tudod rajta nézni a kedvenc műsorodat..
nexplo: persze, hogy lehet, de le kell portolni, és a Hisense nem szeret megegyezni a szolgáltatókkal, emiatt többen is hanyagolják az operációs rendszerét és nem adják ki rá a kliensüket (ettől mondjuk még lehet, hogy fel lehet rá hekkelni, de hivatalos támogatás nincs ezekre).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat globálisan a második helyre jött fel az eladásokat tekintve.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gaming notebook topik
- Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
- Hálózati / IP kamera
- Filmvilág
- RAM topik
- További aktív témák...
- - ( Új, Bontatlan ) - LG OLED65C22LB, Ha másfajta kéne, írj!
- Samsung QE43Q60B 43 -es 4K QLED TV, bontatlan, 2 év garanciával
- Eladó egy alig használt JBL Quantum Duo garanciával !!!
- Oehlbach minőségi, új, szerelt hangfalkábelek. Kívánt hosszban! Kácsa berrilium BFA banánfejekkel!
- Heco Ascada 2.0 aktív hangfal (fehér) 30Hz - 40kHz! eladó
- Műholdas beltéri vevő egység (kártyák a készülékben)
- SP-910 5.1-es hangrendszer
- - Szinte új! - Redragon Zeus 2 (H510) 7.1 Gamer fejhallgató
- Új, bontatlan Jabra 510 MS univerzális akkumulátoros bluetooth + USB kihangosító 360 térmikrofonnal
- Új bontatlan Blaupunkt ODx 92 hangszóró pár neodymium mágnessel, titánium csipogóval - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest