Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taranti
senior tag
Nagy dolog, nekem már jó ideje egy AlphaOne V317 szól a monitor alsó részére rögzítve. Nem tudom ez itt mennyivel jobb, de nekem játékra és zenehallgatásra is tökéletes.
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
bteebi
veterán
Érdekes, és nem feltétlenül rossz koncepció. Nekem mondjuk inkább nem tetszik a kivitel, de simán el tudom képzelni, hogy másoknak meg bejön így is. De egy normálisan kinéző talppal, levehető hangprojektorral/hangprojektor nélkül ugyanennyiért kellene.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
fatpingvin
őstag
ez aztán nagyon érdekes... /s
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Busterftw
veterán
32"-esben miert niiincs.
-
Busterftw
veterán
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
Felismered?
-
nubreed
veterán
Hát nem tudom, én inkább fejhallgató erősítő/DAC + fejhallgató kombóra szavaznék, hang projektort én nagyon nem tudok elképzelni monitorhoz, de kinek mi ugye. Viszont a 240ezer ft-os már nem rossz egy OLED monitorért (még sem 360 - 600 ezer). Ennyiért talán kéne is.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nexplo
őstag
Árban verhetetlennek tűnik. Kérdés hogy tesztek után is megfelelő e. Bár én sem használnám a hangszórót, de a monitort kipróbálnám szívesen
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az F27G80Q típusjelű kijelző hangprojektort is kapott a készülékházának felső részére.
- Beszámítás! HP 24F FHD IPS 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 QHD VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LG 32MN500M-B FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W 4k monitor! 27"/3840x2160/IPS/Freesync-G-sync/HDR400/98% sRGB
- Lg 27UK850-W 4k monitor! 27"/3840x2160/IPS/Freesync-G-sync/HDR400/99% sRGB/Machez is!
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest