Hirdetés
- IFA 2026: Kedvező(bb) árak és színek: ez a Lenovo új notebookjainak vonzereje
- IFA 2026: Kell egy kisebb konzol? Az Acer körbenyeste az Atlas 8-at
- IFA 2026: az NVIDIA RTX Spark beházasodott a Lenovo Yoga termékcsaládjába
- Őszindító hardvercsomag
- IFA 2026: AI-torony az asztalon, új Thinkbookok a hordtáskában
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
Ja, látom. Annyi baj legyen.
-
Parallaxis
addikt
-
gusthy
veterán
Részben.
Az új UI-t nem kapta meg.Hát nemtom, amikor feljött, akkor azzal kezdte, hogy közölte, hogy új UI. És tényleg rengeteg helyen új lett, nem tudom, hogy mi az, ami kimaradt belőle?
-
Parallaxis
addikt
-
gusthy
veterán
Na, a Balance 2 is megkapta.
-
Parallaxis
addikt
nem csak valamin (valamilyen felületen) mért, hanem zsebben, táskában is történtek fals mérések.
Az elég fura, mert van viselésérzékelés és ha leveszed, akkor semmit nem mér, sőt le is zár, ha úgy van beállítva. Ha meg valamihez hozzáér az érzékelő, akkor a fentebb linkelt dolog játszik.
Egyébként most kipróbáltam, letettem az asztalra, szépen mutatta az asztal "pulzusát", DE ezt nem rögzíti, az óra is tudja, hogy falls infó, nem kerül be a napi adatok közé.Azt csak halkan jegyzem meg, hogy az általad tesztelt órák jó három évvel ezelőtti cuccok, még a Balance is fiatalabb náluk, így a mai órákkal összevetni őket eléggé irelleváns.
--
A Huawei óráit egyébként én is szerettem, de simán csináltak pulzusmérés közben olyan irreális kiugrásokat, hogy sokszor értékelhetetlen volt az eredmény.
-
Ricardo
titán
Aztán egyszer észrevettem,hogy az asztalra tett órán változnak a pulzusértékek.
A szenzor simán méri a pulzust bármin, akár egy banánon is, de ez az összes órára igaz.
Olvass utána, hogy milyen technológiát használnak a szenzorok a pulzusfelismerésre és miért mér ilyenkor. [link]kézzel indított edzés (séta) nagyjából az is volt, de az automata pulzusmérés azon is katasztrófa volt.
Balance, T-rex 3 Pro, és Balance 3 ami nálam járt. Mindegyiknek kiváló a pulzuskövetése.
Pontosabb és gyorsabb, mint a Garmin Fenix 8, amit eladtam, mert több gond volt vele, mint bármelyik Amazfit órával.A fenix 8 egy túlárazott/ túlértékelt kütyü, ami azért népszerű, mert elterjedt, hogy a sportórák között a garmin a legjobb.
Nem tudom régen így volt e, de most (a forerunner mondjuk 165 nem olyan rossz)nincsenek az élmezőnyben. -
Ricardo
titán
Aztán egyszer észrevettem,hogy az asztalra tett órán változnak a pulzusértékek.
A szenzor simán méri a pulzust bármin, akár egy banánon is, de ez az összes órára igaz.
Olvass utána, hogy milyen technológiát használnak a szenzorok a pulzusfelismerésre és miért mér ilyenkor. [link]kézzel indított edzés (séta) nagyjából az is volt, de az automata pulzusmérés azon is katasztrófa volt.
Balance, T-rex 3 Pro, és Balance 3 ami nálam járt. Mindegyiknek kiváló a pulzuskövetése.
Pontosabb és gyorsabb, mint a Garmin Fenix 8, amit eladtam, mert több gond volt vele, mint bármelyik Amazfit órával.Most a Huawei watchfit 3-on nem tudtam ezt reprodukálni.
nem csak valamin (valamilyen felületen) mért, hanem zsebben, táskában is történtek fals mérések.T rex 3 pro?
-
Parallaxis
addikt
Én is elengedtem a márkát.
Anno volt egy GTS-em.
A pulzusmérő, inkább random számgenerátor volt.
De legalább megtudtam, hogy a légfrissítőnk stresszesebb, mint a wc papír
Aztán adtam esélyt egy egy cheetah round-nak. Gondoltam komolyabb cucc, talán pontosabb.
kézzel indított edzés (séta) nagyjából az is volt, de az automata pulzusmérés azon is katasztrófa volt.
Sokáig nem értettem miért azt méri amit. Néha indokolatlanul magas értékek, amik egy pillanat alatt kevesebb mint a felére zuhantak.....stb
Aztán egyszer észrevettem,hogy az asztalra tett órán változnak a pulzusértékek. Percenkénti mérésre volt beállítva, és minden percben kiírt egy számot. Mindezt az asztalra letéve. Aztán a kézzel (szintén az asztalon) indított mérés is lefutott, és írt egy pulzust.
Na itt született meg a döntést, hogy elengedem.
Most egy ideig tuti nem veszek Amazfit (max band-et. A 10 et dícsérik) terméket.
Hagyok nekik időt, hátha összeraknak valami használhatót a jövőben.Aztán egyszer észrevettem,hogy az asztalra tett órán változnak a pulzusértékek.
Pontosabb és gyorsabb, mint a Garmin Fenix 8, amit eladtam, mert több gond volt vele, mint bármelyik Amazfit órával. -
gliskard
senior tag
Én is elengedtem... Anno volt Amazfit Stratos-om, és a transflective kijelző miatt kedveltem, sajnos az óra többi 'részével' mindig volt valami kisebb-nagyobb probléma, főleg a frissítések után. Egy év után Garmin forerunner 255-re váltottam... Drágább, de mind a hw, mind az sw szempontból megbízhatóbb, tovább bírja egy töltéssel és ennek istransflective kijelzője van.
-
bollokcs80
Korrektor
Anno volt egy GTS-em.
Aztán adtam esélyt egy egy cheetah round-nak. Gondoltam komolyabb cucc, talán pontosabb.
kézzel indított edzés (séta) nagyjából az is volt, de az automata pulzusmérés azon is katasztrófa volt.
Sokáig nem értettem miért azt méri amit. Néha indokolatlanul magas értékek, amik egy pillanat alatt kevesebb mint a felére zuhantak.....stb
Aztán egyszer észrevettem,hogy az asztalra tett órán változnak a pulzusértékek. Percenkénti mérésre volt beállítva, és minden percben kiírt egy számot. Mindezt az asztalra letéve. Aztán a kézzel (szintén az asztalon) indított mérés is lefutott, és írt egy pulzust.
Most egy ideig tuti nem veszek Amazfit (max band-et. A 10 et dícsérik) terméket.
Hagyok nekik időt, hátha összeraknak valami használhatót a jövőben.Nem semmi....nekem mondjuk a szenzorokkal nem volt bajom GTS 2 Minin sem.
Ez az eredetileg megvett verzióval tök stabil és jó volt és amúgy tetszik. Csak annyi a bajom, hogy minden este kézzel energiatakarékos módba kell tenni, mert az éjjeli automata mérésekkel levisz 2-3 napnyi üzemidőt.
-
Ricardo
titán
Az Active 2-n is rendbe tehetnék már az alvási szívmonitor nevű csodát, éjjel méri a pulzusom, ha kell, ha nem.
A főverzió váltás óta háromszor jelentettem a hibát, le se tojják. Nagyot csalódtam az egész márkában.
Anno volt egy GTS-em.
Hagyok nekik időt, hátha összeraknak valami használhatót a jövőben. -
bollokcs80
Korrektor
Az Active 2-n is rendbe tehetnék már az alvási szívmonitor nevű csodát, éjjel méri a pulzusom, ha kell, ha nem.
A főverzió váltás óta háromszor jelentettem a hibát, le se tojják. Nagyot csalódtam az egész márkában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 7 41mm Alumínium-Kerámia Megkímélt állapot (94% akku)
- Samsung Galaxy Watch Ultra, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Samsung Fit 3 BONTATLAN (SM-R390)
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Series 10 97% 46MM Cellular (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE3 GPS 40MM Midnight - Bontatlan!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel