Hirdetés
- A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
- Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
- Mostantól egyedi audioprofilt generál a PlayStation 5
- Bekeményít az Intel az Arrow Lake-S generációval
- Megszűnik az első két Ryzen generáció támogatása a Ryzen Masterben
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem tartja jó megoldásnak az E-magok kerülését az Intel
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
Hirdetés
-
Mostantól egyedi audioprofilt generál a PlayStation 5
ph A konzol új frissítésében mindenki megcsinálhatja a személyre szabott térhangzást.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Wizard of Legend II - Jövő hónap elején indul a korai hozzáférést
gp A PC-re szánt alkotás alig néhány hét múlva végre elérhető lesz az érdeklődők számára.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Beszélgettünk már róla a Raptor topicban, meglepően tapasztaltam, hogy kevésbé melegszik a CPU mint a C23 alatt. Nálatok is látványos a jelenség?
⏺︎Gondolkoztál már azon, hogy bankot válts? ⏺︎Most megéri! ⏺︎Válaszd a Gránit, K&H vagy Raiffeisen Bankot az én meghívóm alapján és akár 60.000 Ft bónuszt kaphatsz. ⏺︎További részletekért írj!⏺︎
-
Yany
addikt
5950X + 3090 TUF: 19252 / 1575 / 99 / 15.84
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
anulu
félisten
12700KF (4.8/3.8), Inno3D X3 OC 4090 (alapon): 34431
GPU/memory 62 C, Hot spot 74.8 C"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
ledgeri
nagyúr
Azért a 16 giga minimum RAM az picit húzos kritérium!
(ok... ZEN előtti, vagy ZEN-es AMD, vagy hasswell, vagy "bármi lake"-es intel kell neki: AVX 2 kell neki)
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
MaraTóni
tag
13700k undervolt/underclock (5 /4.3) : 1695
ASUS RTX 4080 Noctua undervolt (2800 / 0.985V) : 28320 -
Fred23
nagyúr
Ahogy nézem, IGP nem jó neki akkor se, ha az kap 16 GB RAM-ot.
-
Francia91
veterán
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Baryka007
őstag
Annyit fűznék hozzá az amúgy kiváló cikkhez, hogy a Redshift motor az szintén MAXON termék, tehát házon belül volt az újítás. Mondhatni opcionális volt... Régen ha jól tudtam, csak CUDA magokon működött, ahogy most visszapörgettem a fórumot látom hogy az AMD-s vga-kkal rendelkezőknek szürke a start gomb GPU nál, szóval az változatlan! Szóval tárgytalan amit ezután írni akartam volna...
Üdv, egy 3D Multimédia fejlesztő -
Baryka007
őstag
Nohcsak... Akkor lassan megérik zölrdől pirosba visszatéreni
Nem tudtam, pedig elő vagyok fizetve a C4D+Redshiftre... monthly 80 EUR, amíg ki nem fizetem az egészet... 3070 nek, nagyon kevés a Vramja, ezelőtt 1080Ti om volt, azzal még pont elbicegtem, de a 8gb Vramot instant beszívja, ha valami szépet akarok összedobni -
13700K/3080ti
-
F e Z o
veterán
Nálam initializin plugins után, egyszerűen csak becsukódik az ablak, s nem indul el a Cinebench 2024... Már minden 3rd party programot becsuktam pedig.
H2O über alles!
-
-
laragirl83
őstag
1151 pötty nálam
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
motorhead
aktív tag
Nekem a 4070 karival 16ezer körüli értékeket ad. Mi lehet ennek az oka? Mindnekinél 18 ezer feletti pontokat látok.
..--OLDSCHOOL FOREVER--..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen