Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • evilskati

    aktív tag

    Köszönöm mindenkinek a választ!

    Nem mondanám, hogy olyan komoly a terep, a Kisalföldön lakom, napi 4-5 km kutyasétáltatásra használtam föld és kavicsos úton 50-50 % arányban + 100 méter aszfalt az első földes útig. Hétvégente pedig 10-20 km túrázás nagyrészt a Bakonyban.

    #2866 forceberg: Ugyanezt tapasztaltam, az orr rész merevítése vágja el a textil felsőrészt.
    #2867 Alg: A Moab félcipőm nekem is sokáig bírta, de a bakancs elvérzett teljesen.

    Első Salomon cipőmet még a bátyámtól kaptam, már nem emlékszem a típusára, több, mint 10 éve volt. Úgy emlékszem, hogy az napi használatban lehúzott 4 évet. Ugyanabból a típusból vett Ő akkor 4 párt, talán 1 bontatlan van még neki belőle.

    Nem mondanám túl szélesnek a lábfejem, az X Ultra 3 az tökéletes fit volt. A 4-nél furcsa is volt, hogy több a tér a lábfejnek. A 4-en eggyel kevesebb a fűzőlyuk pár, úgyhogy ott nem volt meg ez a körülölelés érzés, mint a 3-nál. Jobban meg is kell húznom a fűzőket, talán ez a baj. Illetve, ha valaki tervez 4-est venni, akkor mindenképp próbálja fel előtte, mert a hármashoz képest magasabb a boka résznél a cipő, és dörzsölheti a bokacsontot, erre sokan panaszkodnak is a véleményeknél.

    Beszúrok két képet a problémákról:
    [kép] [kép]

    Nem tudom, hogy ez a talpkopás mennyire számít elfogadottnak, de gyaloglás közben már érzem, megfájdul a lábam a megszokott távon. Ugyanígy kopott a balos is, és ugyan a baloson még nem vágta ki teljesen a felsőrészt, de már ott is megfoszlott az anyag.

    Az ecipo.hu-n vásároltam, öröm az ürömben, hogy a garanciális ügyintézés flottul ment és úgy tűnik, hogy vissza fogom kapni érte a pénzt.

    Szerkesztés: Most vettem észre, hogy a korábbi hozzászólásomban elírtam a típust. A GTX nélküli verzió az már az X Ultra 4, a képek azt mutatják.

    Szerkesztés2: X Ultra 3 GTX-et is megpróbáltam gariztatni, az Decathlonos vásárlás volt, de a Salomon ügyfélszolgálata szerint azért olcsóbb a Decathlonban, mert ott csak 6 hónap garanciát vállalnak rá, míg a Salomon honlapján mindenhol két év szerepel. Emiatt nem jártam sikerrel, hiába csak 1 éves volt a cipő.
    Ez most a törvényi módosításokkal változhatott, mert már nem találom a termék adatlapján vagy az ÁSZF-ben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák