Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét :R !

    Nos, nálam a számhordozási igényem bonyolítja a dolgokat meg. Addig tiszta sor, hogy az előfizető halálával megszűnik a szerződés, ezt fel is ajánlották az üzletben is, csak én lehetőség szerint ragaszkodnék a számokhoz is.
    Viszont jól gondoltam én is, ha viszem tovább novemberig az előfizetést, akkor nekik is az eredeti feltételek mellett kellene szolgáltatni. Illetve megnéztem édesapám szerződését, nincs benne olyan kitétel, hogy ők mozgathatnának engem másik díjcsomagba.

    Soulfly842: neked külön is válaszolnék. Nem mondtam ilyet, hogy drágák a telekom szolgáltatásai, én azt mondtam, hogy a lakossági díjcsomagok jelentősen drágábbak a flottás csomagoknál, ez viszont általános igazság. Az már más kérdés, hogy a számomra elérhető flottás lehetőségek közül a telenor díjcsomagja a legjobb feltételű. Lehet, hogy vannak még ennél is jobbak, csak azok számomra nem elérhetőek.
    Én elégedett vagyok a telekommal, nem szidom őket, csak nem értem, miért nem lehet egy westeles idők óta hűséges előfizetőnek ennyi engedményt tenni, hogy elvigye a számát.

    Most már csak az a kérdés, hogy a telefonos ügyintéző említett egy ilyen lehetőséget, hogy ilyen esetben ők eltekintek a hűségidőtől, ha számonként egy 4500 ft-os összeget fizetek, akkor ennek befizetése után hordozhatom a számokat. Az üzlet szerint ilyen nincs, a telefonos ügyfélszolgálat szerint viszont van. Nekem ez lenne a legjobb megoldás. A kötbér is megoldás, de az nálam 70k+fentmaradó 5 havi díj, annyit már nem ér meg, inkább akkor megszüntetem a szerződést és elengedem a számokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák