Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    válasz adamka16 #9621 üzenetére

    "... utó-átutalással is vállalják az alkatrészek szállítását ..."

    Ilyen boltot jelenleg nem ismerek. Sőt, a KLIK fizetési módszereit kiismerve a régen még működő boltok is megtagadták ezt a módot fizetésnél. Nem is csodálom, többször előfordult már, hogy engedélyeztek valamint, ki lett állítva a számla, papíron a cuccot is átvettük - a bolt okosan mégse adta oda fizikailag - majd a fizetési határidő lejárt, a KLIK szart az egészbe, és ennyi. Már több bolttal megcsinálta a dolgot csak a mi iskolánk...
    Most ott tartunk, hogy több cég van aki aktívan pereskedik a békéscsabai tankerülettel, hogy fizessék már ki nekik a cuccokat, amiket esetleg tényleg leszállítottak, de addig egy ceruzahegyezőt nem adnak újra.

    És csodálkozunk, hogy nem működnek a dolgok...

    Az informatikai eszközök beszerzése - az a pár dolog - nálunk úgy működik, hogy írok egy sírós levelet az önkormányzatnak, hogy ez meg ez kellene, ők meg hosszabb-rövidebb átfutási idővel küldenek valamit. Néha azt amit kértem, néha hasonlót, néha semmit. De egy írható CD-nél is ez a procedúra megy. Szerencsére - ha lassan is - de így kaptunk pár dolgot. A békéscsabai tankerület mindent megtagad, hogy központilag tiltva van az informatikai eszközök beszerzése, holott ez nem igaz, szóval az intézményvezetők pofájába hazudnak minden alkalomkor, de nem tudunk mit tenni.

    [ Szerkesztve ]

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák