Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    Nem tudom hasznal-e valaki HP P2000 G3 FC storage ot. Most mar a masodikba futtok bele ugyan azzal a hibaval. :W

    Ket darab tapegysegbol beszarik csak az egyik, es kifekszik az egesz SAN miatta.
    Amig ki nem huzom a hibas tapot a hazbol egyszeruen nem hasznalja a mukodo tapot, csak kapcsolgatja ki-be 1 masodperces megszakitasokkal.

    Kihuzom a hibas tapot, ujraindul bebootol, es azt mondja, hogy a tarhely 0 Kb, nincs egy darab mukodo disk sem.
    Kihuzom az A kontrollert, ujrainditom az egesz SAN-t, es bebootol a B kontrollerol csont nelkul, mind a 3 TB production adat latszik, minden VM bebootol, ahogy kell. Visszalokom menet kozben az A controller, es minden megy mintha mi sem tortent volna. Legfrissebb firmware van rajta, es 2012-tol panaszkodnak ra a felhasznalok, hogy ezt csinalja.

    Egesz addig redundans amig minden komponens mukodik csont nelkul, mert ha at kene esnie a masik felere, rogton eldobja a bakanncsot.
    Vegul is csak fel napig allt minden egy hibas tap miatt, azert nem volt semmi amikor az elso fel sikeres boot utan, a helyi vezetoseg megkerdezte, hogy mit jelent az a sok 0KB a storage osszefoglalo oldalan. :)

    sanzi89: Azt irjak ne telepitsd fel az intel drivert a sysprep elott csak rakd a drivert a driver store-ba pnputil vagy dism -mel, akkor nincs mit leszedni, viszont elso bootkor telepiti majd.

    LinkedIn profilja van valakinek?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák