Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V.Stryker

    nagyúr

    Sziasztok,

    Minimum egy továbbirányítást kérnék, hogy ha nem tudnátok segíteni vagy rossz helyen kérdeznék. :)

    Szóval, szeretnék egy saját levelező szervert. Függetlenedni szeretnék a csúnya nagy multi cégektől. Ezt gyakorlatilag simán megtehetem, van saját domainem és ahol a tárhelyet bérlem ott hozzá tudok rakni emailcímet és úgy böngészőből, mint mondjuk IMAP vagy POP3-al tudom kezelni. Ez eddig szép. DE amit én szeretnék, hogy ezektől a tárhelyszolgáltatóktól is függetlenedni és a levelező kiszolgáló is én legyek. Legideálisabb esetben mondjuk az én itthoni NAS-om lenne a legjobb.

    Mi kell ehhez? Milyen eszköznek mit kell tudnia? Fix- ip-t nem vennék, mert elég drága, de van dyndns regem, amit rendszeresen használok is.

    A mostani Zyxel NSA310-em média (filmek) kiszolgálását végzi és nem találtam benne ehhez kapcsolódó lehetőséget. Más tudná amit én akarok? Pl. Synology? Fontos lenne az alacsony zajszint és a kis fogyasztás. Linuxhoz nem értek programozói szinten, de egy ubuntu-val elboldogulok simán felhasználói szinten. Csak emailt szeretnék magam kiszolgálni. Egyenlőre más nem téma. Később talán egy wordpress-es egyszerűbb honlap.

    [ Szerkesztve ]

    Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Új hozzászólás Aktív témák