Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sellerbuyer

    őstag

    Én ezt nem értem... :F

    Utánajártam az egyik képzéseket rendező cégnél, hogy az 55-össel kezdődő általános rendszergazda vizsgába beszámítanak-e valamit az 54-esnek a moduljai közül és azt a választ kaptam, hogy semmit.

    Ez csak azért érdekes, mert tök ugyan azokról a modulokról van szó, csak szándékosan eltérő számozással látták el őket. Így erre hivatkozva minden(!) egyes modulból le kell vizsgázni, semmilyen(!) felmentést nem kap, aki az 54-est elvégezte.

    Méltánytalannak tartom a dolgot, különös tekintettel pl. arra, hogy amit az 54-eshez meg kell tanulni és amiből le kell vizsgázni projekt menedzsmentből, az az alfától omegáig minden! Ettől többet ebből a modulból egyszerűen nem lehet megtanítani. Akkor miért kéne egyszer már vizsgázottnak még egyszer levizsgáznia ebből a modulból? Érthetetlen. :(

    Magyarán hiába van meg a számítógépes rendszer karbantartó szakmád, egyáltalán semmit sem számít, hogyha meg szeretnéd szerezni az általános rendszergazda szakmát. Mindezt úgy (és most figyeljetek!!!), hogy az általános rendszergazda képzés jelentkezési feltételei között mindössze érettségi bizonyítvány megléte szerepel és semmi más! Ergo bármilyen utcáról beesett jött-ment megszerezheti a rendszergazda szakmát, csak azokat nem segítik hozzá, akik már elvégezték az emelt szintű megfelelőjét és esetleg már dolgoznak is rendszergazda munkakörben. Ez különösen azért izgalmas, mert az 55-ös általános rendszergazda vizsgához feltétel, hogy 90 nap rendszergazdai gyakorlatot szerezz! Ez milyen??? És még azon megy a nagy csodálkozás, hogy felhígul a szakma?!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák