Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rgss

    csendes újonc

    válasz Timer #25738 üzenetére

    Mintha a falnak beszélnék. Te kiragadsz számodra szimpatikus részeket és azokra reagálsz, a teljes kép figyelmen kívűl hagyásával. Minden mostani kérdésedre már megkaptad a választ. Nem passzív-agresszivitás amire ezzel refkeltáltál, hanem elemzés, és egyre inkább helytállnak.

    Akkor zárjuk le, szomorú vagyok, hogy semerre nem vezetett ez az egész és tényleg teljesen feleslegesen írtam le bármit is.Bár szerintem tök király dolog, hogy megoszthatod szabadon a véleményedet másokkal, erre is való talán a fórum. ( Na nem éppen ez, mert eléggé durván átmentünk offba :D )

    Bocsánatot kérek a többiektől ha szőrszálhasogatónak tűntem, és a mod is nyugodtan törölheti az egészet. Nekem konkrétan ez volt az első fórumkérdésem, nem szoktam nagyon kérdezni, inkább utána járok a dolgoknak, mert szégyenlem ha nem tudok valamit. Ez ilyen hirtelen ötlet volt, és meg is bántam. Viszont ezt a minimális fokú önálló munkát meg nem is értem. Ezekkel a feltételezésekkel tele van a padlás. Az önéletrajzomat nem akarod megírni?

    ,,Lásd fentebb, kraft is bekért még néhány adatot mástól, érdekes mód az a kérdező nem akadt meg néhány kontra kérdésen.""
    Na ja, de ő nem is kapott egy ilyen reakciókat a kérdése után:
    ,,Te vagy a rendszergazda és nem tudsz a port nyitásra rákeresni?" - IO.sys
    Ez csak egy értelmetlen feltételezés és még értelmetlenebb kérdés volt: Persze hogy rákerestem közben, folyamatosan kerestem. Nulla hasznos infó. Csak lenézés és előfeltételezés.
    ,,Abban igaza van, hogy ilyen tudással lehetőleg ne üzemeltessen mail szervert, mert a 25-ös port nyitása után a fél világ ezen a sulix-on keresztül fog levelezni :D" - Tonyk
    Milyen tudás? Előfeltételezés.. Honnan tudja, hogy mit tudok és mit nem? Ehhez akkor épp fingom se volt. Lehet hogy az ő idejében ez volt az első amit tanítottak, de képzeljétek, bármennyire szomorú is nálunk ez sohasem jött szóba. Abszolút értelmetlen, lenéző hsz ez is. Nulla hasznos infó.
    ,,Közoktatás. Mintha nem hallottál volna itt is horror sztorikat , hogy is működik az iskolaellátó meg az informatikai rendszer. :(
    Na oda tényleg csak akkor ha már semmi lehetőség nincs, bár lehet akkor is jobb egy lidi raktárosi poszt." - E.Kaufmann
    100% ban a munkaköröm negatív minősítése, lenézése. Nulla hasznos infó.

    Én részemről mindenkivel végtelenül toleráns vagyok, rengetek olyan kérdéssel találnak be napi szinten, ami számomra röhejes lehetne és teljesen triviális, mégis próbálok figyelni arra, hogy éreztessem a másikkal, hogy nem minden magától értetödő és nem szégyen ha valamit nem tudsz. De ehhez bizonyos szintű érzelmi intelligencia szükségeltetik, amit nem várhatok el mindenkitől.

    Tudom nem ezen sorok miatt fogom megváltoztatni bárki hozzáállását, sőt, lehet hogy a "dac hatás" miatt pont az ellenkezőjét érem el, de egy próbát megért a dolog. Emberek vagyunk, nem robotok. Ígérem több kommentet nem láttok tőlem.

Új hozzászólás Aktív témák