- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
torma99
üzenetére
Elnézést ha bántásnak tűnt amit írtam, nem annak szántam, csak nehéz elhinni, hogy pont Kingstonokkal történik ilyen. Amúgy meg minden jó márkának is meglehetnek a bajai, és hát ilyen az ember, ha rosszat tapasztal, többet olyat nem szívesen vesz! Én biztos maradok mellette, az elöregedő gépemben is 400-as Kingstonok vannak, a következő konfigban hyperX-ek lesznek. De szerintem a Corsair-ok az egyik legjobbak, bár a Geil se egy rossz valami. Csak picit drágák.
-
Gerisz
addikt
válasz
torma99
üzenetére
Én csak kötözködni tudok
A Dominatornál nem akármilyen hűtő fog elférni mert ugye magas. Én ugyan így jártam a reaperekkel, meg kellett fordítanom a hűtőt, most hátulról szív előre.
A Geil egyáltalán nem ismerem soha nem volt még, de régen sokan azt mondták csak most meg nem igazán mert azt mondják a bemutatkozás után csökkent a színvonal.
' szavazat a Corsair-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Új, felbontott Patriot Viper Steel 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200Mhz CL16 - 5 év bolti garival! -
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! HP ProBook 640 G5 - i3-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és a Kingstonjaim a hibátlanok
fudi2002