- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- RAM topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Objektívek topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
válasz
CHIPman
üzenetére
Valóban most 8X400-on megy a motyó.Először az 1066-os ramokat 2-vel osztottam vissza így mentek 800-on. Utána átállítottam 2,5-re és így mennek most 1000Mhz-n. Mondjuk az hozzá tartozik,hogy így gyorsabb lett a rendszer legalábbis a tesztek ezt bizonyítják. Tehát azért előnyösebb ha 1066-os ramokat teszek bele és azok alapórajelen is simán mennek.
Gondolom Én
Persze az is számít ,hogy anyagilag jobban járnék a te verzióddal 
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- Új, felbontott Patriot Viper Steel 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200Mhz CL16 - 5 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Persze az is számít ,hogy anyagilag jobban járnék a te verzióddal 
fudi2002