Hirdetés
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Komolyan mondom nem is értem már, nem tudom megcsinálni, nem megy.
Eddig elve nem ram feszkót kellett állítani? akkor most miért cpu?
Amint azt elállítottam megint nem adott képet, vissza kellett rakni a csere ramokat azzal legalább bejött a bios és vissza tudtam állítani mindent alapra.
Videóban nekem nincs is olyan amit a srác állítgat. Van ram feszkó proci feszkó sőt annak 2 értéke is van. szóval nem tudom mit mennyire. A cl időzítések azok egyértelműek. Egyébként a xmp pont az aminek kellene cl 16-18-18-18-36 3200mhz de azon nem működik, de 3000-ren sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Opel topik
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- iPhone topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
fudi2002