Hirdetés
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nagyon jó, hogy ezt közzétetted, remélem sokan tudják használni!
A 'vézérhajóval' (Backupper) több gondom volt:
1. Egyszerűen képtelenség bootmedia-t összehozni!
Ezt többen is írták a fórumán.
2. A visszaállítás nálam tetű lassú!

Az INGYENES Hasleo-t használom, ajánlásra, az AOMEI meg ment a levesbe!
A lemezkezelő alkalmazása viszont nagyon jó, átlátható, könnyen kezelhető.Elnézésed kérem, de még egy észrevétel:
Az appok legtöbbje kiváltható ingyenes programokkal. Gparted, PDFgear, Hasleo stb.
Akiknek mégis ez kell, használják jó egészséggel!
-
rgranc
aktív tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
-
-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Köszi pár dolgot behúztam.
-
Piftuka
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nagyon köszönöm!
(Az AOMEI csapatának is.) Hosszú idő óta ez a legjobb csomag! Több, kifejezetten hasznos tool van benne. Fotó feldolgozó, mappa és file titkosító, particionáló, stb.
Azon meglepődtem, hogy az IObit Uninstaller is a csomag része, de ez most különösen jól jött, mert éppen készültem ismét megvenni a liszenszt hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezt többen is írták a fórumán.