- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyszerre fedi le a jövőt és a múltat az új Arc meghajtó
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
válasz
killahdrums
üzenetére
Köszi hogy segítesz!
Én is átböngéztem egy pár tesztgyülytő oldalt de sehol sem találtam róla tesztet sajna... a gugli sem segített...
Nekem nagyon bejön ez a ram, persze főleg az ára miatt ,de az sem semmi hogy CL2-re van értékelve alapból... Egyébként mér van az hogy ez AMD-s platform esetén CL2.5re mászik föl?... ez vajon csak az SPD chip hülyesége, vagy télleg gyengébben teljesít ez a ram AMD-vel? Egyébként a másik nagy ''kiválasztottom'' az OCZ PC 3200 Gold ''value BH5'' -nagyon nagyon vonzó darab ha látnám valahol a boltokban tuti azonnal megvenném... csak hát nem látom...
külföldről meg azért nem merek rendelni (még sose rendeltem talán azért...) macerás dolog sztem, meg hát hogy van akkor a garancia? Mindenesetre ha látod ezt az ütős kis 3200-as Gold -ot akkor szólj létszi rögtön. Külföldön egyébként nem is drága 190-200dollár egy 2x512-es dual kit-es cucc...
Ja meg ha kiderítesz erről a Preformance Seriesről valamit létszi dobd be, mer nagyon érdekel.
Köszi mégegyszer
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Egyszerre fedi le a jövőt és a múltat az új Arc meghajtó
- Építő/felújító topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gitáros topic
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- További aktív témák...
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

külföldről meg azért nem merek rendelni (még sose rendeltem talán azért...) macerás dolog sztem, meg hát hogy van akkor a garancia? Mindenesetre ha látod ezt az ütős kis 3200-as Gold -ot akkor szólj létszi rögtön. Külföldön egyébként nem is drága 190-200dollár egy 2x512-es dual kit-es cucc...