Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k!nG

    aktív tag

    Sziasztok!

    Lassan elkezdek gondolkozni, hogy lecsereljem a D3100-es vazamat es szeretnem a segitsegeteket kerni. Van par jeloltem, arra az esetre, ha eladnam a D3100-et, de elegge bizonytalan vagyok.
    Ezeket neztem eddig:

    - Hasznaltan egy D300: szep allapotban, 45971 expoval 155k, viszont a problema, hogy a bolt mindosszesen 3 nap garit vallal es most nem hianyozna, hogy egy bajos gepet vegyek meg ha ilyen olcson adjak, akkor sem. Gondoltam, hogy kivizsgaltassam a Nikon szervizben, de az meg 1 het, szoval...

    - Ujonnan egy D90: ez meg inkabb az alsokategoria teteje, nem idojarasallo a vaz, es ahogy latom tobben ajanljatok a D300-at helyette, viszont ezt kb. ujonnan kapnam meg ugyanennyiert. (es a snapsort jobbra is ertekeli, bar ez nem tudom mennyire mervado)

    - Ujonnan egy D5100: ez szerintem nem lenne elorelepes a vaz teren, viszont a D90-nel valamivel jobb parameterekkel rendelkezik, es olcsobb is, talan ez az a gepvaz ami a legkevesbe jatszik nalam.

    A lenyeg, hogy szeretnek egy kategoriaval jobb gepet, mint a mostani, jobb kepminoseggel, gyorsabb sorozattal es jobb fogassal.

    https://www.behance.net/vargadom

Új hozzászólás Aktív témák