Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz envagyok #48070 üzenetére

    Nekem semmiféle gondot vagy észrevehető lassulást nem okoztak az említett patch-ek, pedig akad itthon kétmagos i7-2620M, és a Xeon X5660 is, ezek mind HT-el voltak napi használatban a hibák felfedezése és javítása alatt.
    Logikusan is végiggondolva, a HT-t érintő sebezhetőség javítása is szinte semmiféle jelentőséggel nem bír otthoni használatban, főleg sokmagos CPU-kon nem egy nagy érvágás, hogy különböző folyamatok szálai nem kerülhetnek egyidőben ugyanarra a fizikai magra.

    Most az RX kártyákról tényleg nem érdemes vitát nyitni, ugyanúgy akadnak a másik gyártótól is hasonló termékek, de én azokat annyira nem ismerem, de nem is ez volt a mondanivalóm lényege. :N

    A screenshotjaid tökéletesen megerősítik, amit írtam, ezzel a grafikai "minőséggel" szerintem inkább kínzás játszani, mintsem öröm. :N Ez már 10 évvel ezelőtti szinten is nagyon csúnyának számított.

    "A 1-2. Genes IGP-hez képest több mint 3x-os erő van benne. [link]"
    Már kértelek rá, hogy ezeket a teljesen megalapozatlan állításokat hanyagold. Csak röviden annyit írnék, ez a "több mint 3x-os erő" rendkívül távol áll a saját tapasztalataimtól. ;)

Új hozzászólás Aktív témák